Friday 22 January 2010

Στέλλα Πρωτονοτάριου, η Δασκάλα που Καταγγέλθηκε, δικάστηκε και αθωώθηκε

22 Ιανουαρίου 2010
Μια δασκάλα κατηγορείται, επειδή θέλησε να ενσωματώσει τους αλλοδαπούς μαθητές του 132ου δημοτικού σχολείου της Γκράβας. αλλά και τους γονείς τους, στην εκπαιδευτική του κοινότητα.
Όμως ο τρόπος που επέλεξε, συλλογικά με τους άλλους δασκάλους και εν γνώσει του Υπουργείου Παιδείας, δεν άρεσε σε κάποιους οι οποίοι σήμερα 22 Ιανουαρίου 2010 την κάθισαν στο εδώλιο του δικαστηρίου!

Διαβάστε συγκεκριμένα:
Η μεγάλη περιπέτεια στη Γκράβα
Το τέλος ενός πρότυπου σχολείου
Προσευχή για όλους
Επόμενοι στη σειρά οι γονείς
Και μετά ήρθε το Κράτος....

Επίσης:
Επιστολή του νέου διευθυντή
Η απάντηση των εκπαιδευτικών 

πηγή...

Αθώα η δασκάλα Στέλλα Πρωτονοτάριου

ΑΘΗΝΑ 22/01/2010

Αθώες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας τους δασκάλους Στέλλα Πρωτονοτάριου και Ντενάντα Καρκάλο, που κατηγορούνταν ότι δίδασκαν σε παιδιά μεταναστών τη μητρική τους γλώσσα, παρανόμως σε σχολικό χώρο.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή τους, τονίζοντας ότι το κατηγορητήριο δεν υποστηρίζεται από πραγματικά περιστατικά. ¨"Αν κάποιος διαχωρίζει τα παιδιά σε ελληνόπουλα και αλβανόπουλα είναι προσωπικό του πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά.
Από τη πλευρά του ο μηνυτής και νυν διευθυντής του 132ου Δημοτικού Σχολείου δήλωσε ότι εκτέλεσε προφορικές εντολές, κατονομάζοντας τον  πρώην γ.γ. του υπουργείου Παιδείας το 2007, Δημ. Πλατή.
 
περισσότερα... 
Δικαίωση για τη Στέλλα Πρωτονοτάριου Διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών  

1 comment:

  1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ.
    ΠΟΤΕ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.
    ΟΥΤΕ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ, ΛΟΓΩ ΜΗ..... ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΩΩΣΗ. ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ, ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ", ΠΟΥ ΘΑ ...ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ.
    Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΤΟΥ --ΩΛΟΥ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ.
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ?????
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ?????
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ???? ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ????? ΤΗΣ ΙΜβΡΟΥ????? ΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ?????
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟ?????? ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ????? ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ???? ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ?????
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΩ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (ΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ) ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΨΥΧΕΣ.
    ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΕΛΕΟΣ.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki