Friday 25 March 2011

Βίασε μέχρι θανάτου το 18μηνο κοριτσάκι του
Η φρίκη στη Χαλάστρα άφησε άναυδη την ιατροδικαστή!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα που ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία αποκαλύφτηκε χτες στο συνοικισμό των αθίγγανων στην περιοχή της Χαλάστρας. 
Ένα κοριτσάκι που δεν είχε προλάβει να συμπληρώσει τα δύο του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του έπειτα από σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που υπέστη από τον 24χρονο πατέρα του.
Οι περισσότεροι κράτησαν τα στόματά τους κλειστά
για τα όσα διαδραματίστηκαν χτες το πρωί
και είχαν ως αποτέλεσμα το φριχτό θάνατο
του μικρού κοριτσιού.
O φερόμενος ως δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας και ανακρίνεται, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του και η 8χρονη κόρη τους, η οποία μάλιστα έγινε μάρτυρας της απίστευτης κακοποίησης του μικρού κοριτσιού, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικές αρχές έχουν φροντίσει ώστε να δεχτούν την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφτηκε χτες το μεσημέρι, όταν η μητέρα επέστρεψε στην παράγκα όπου διέμενε η οικογένεια στην περιοχή της Χαλάστρας. Μέσα βρισκόταν τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ η 8χρονη κόρη της, ενώ το άτυχο κοριτσάκι είχε χάσει ήδη τη μάχη με τη ζωή. 
Γιατροί του Κέντρου Υγείας Χαλάστρας που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν το θάνατο του μικρού παιδιού, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό. Από την προφορική εξέταση της 8χρονης διαπιστώθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο πατέρας είχε κακοποιήσει τόσο την ίδια όσο και τη μικρότερη αδελφή της, ενώ στη συνέχεια τις κλείδωσε απειλώντας τη μεγαλύτερη κόρη του ότι «αν μιλήσεις θα πεθάνεις».
Άναυδη και η ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που έφτασε στην περιοχή έμεινε άναυδη όταν πραγματοποίησε τη νεκροψία. Όπως διαπίστωσε, το μικρό αγγελούδι όχι μόνο είχε υποστεί σωματικά βασανιστήρια, αλλά είχε πέσει και θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα. 
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το παιδί «έφερε ίχνη κατά φύση και παρά φύση συνουσίας», ενώ στο άψυχο κορμάκι του διαπιστώθηκαν πολλαπλά θλαστικά τραύματα τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από ξύλο. Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν άμεσα, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 24χρονο στην περιοχή των ΚΤΕΛ και στη συνέχεια τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Βίαιη συμπεριφορά

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων κατοίκων του συνοικισμού, ο φερόμενος ως δράστης είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του και δημιουργούσε κατ' επανάληψη επεισόδια. «Τα παιδιά τα χτυπούσε σχεδόν κάθε μέρα. Υπήρχαν συνέχεια καβγάδες», ανέφεραν οι γείτονες της οικογένειας.  
Ωστόσο οι περισσότεροι κράτησαν τα στόματά τους κλειστά για τα όσα διαδραματίστηκαν χτες το πρωί και είχαν ως αποτέλεσμα το φριχτό θάνατο του μικρού κοριτσιού. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα». 
Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος ήταν εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Σήμερα αναμένεται με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki