Tuesday 10 May 2011

Στο νοσοκομείο 13χρονη από αλκοόλ

Έχουμε ξεφύγει εντελώς :((
Δύο άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν την 13χρονη,
την προέτρεψαν να πιει αλκοόλ, και την παρενόχλησαν σεξουαλικά. Οι γονείς της συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι δύο άνδρες αναζητούνται.

Νέο περιστατικό με ανήλικη που καταλήγει στο νοσοκομείο, εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σημειώθηκε χθες το βράδυ, αυτήν τη φορά στη Ρόδο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι άνδρες προσέγγισαν την 13χρονη και την προέτρεψαν να πιει αλκοόλ, ενώ την παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Οι γονείς της 13χρονης συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι δύο άγνωστοι άνδρες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μία 15χρονη κοπέλα, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το θύμα είχε βγεί με δύο άτομα, ηλικίας 17 και 23 ετών, προκειμένου να διασκεδάσουν. Μετά τη διασκέδαση, οι νεαροί την οδήγησαν με το αυτοκίνητο του 23χρονου σε ερημική τοποθεσία της πόλης, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσαν ένα μπουκάλι ουίσκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να την βιάσουν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «προέκυψε πρόθεση των δύο νεαρών να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Αλλά δεν το πέτυχαν, λόγω της κατάστασης της ανήλικης από την κατανάλωση οινοπνεύματος».

Εν συνεχεία μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως δεν ενημέρωσαν τους γιατρούς για την υπερβολική κατανάλωσης αλκοόλ.

Κατά την προανάκριση οι νεαροί ομολόγησαν και ανέφεραν μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το τραγικό γεγονός.

Η αστυνομία σχημάτισε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι και και δύο φίλοι της ανήλικής με τους οποίος διασκέδαζε, «για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση, που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης».

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki