Friday 6 April 2012

Πα-τέρας βίαζε επί δύο χρόνια την κόρη του

ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Έναν εφιάλτη ζούσε εδώ και δυό χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι μία 18χρονη, την οποία βίαζε ο ίδιος της ο πατέρας, ηλικίας 41 χρόνων. Η κοπέλα δεν άντεξε το μαρτύριο και αφού τον κατήγγειλε στην αστυνομία, χθες το βράδυ συνελήφθη από την Ασφάλεια Κορίνθου. Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πα-τέρας βίαζε επί δύο χρόνια την κόρη του
η μητέρα της γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν μιλούσε
διότι φοβόταν τις απειλές του συζύγου της.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σε χωριό του πρώην δήμου Σολυγείας όπου διαμένει μόνιμα. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 18χρονη, είχε υποστεί συνεχείς βιασμούς από τον πατέρα της, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία.
Ανέφερε ότι την κρατούσε κλειδωμένη για να μην μπορεί να βγαίνει από το σπίτι, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η μητέρα της γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν μιλούσε διότι φοβόταν τις απειλές του συζύγου της.

1 comment:

  1. Οχι μόνον η κακουργηματική πράξη του πατερα.. αλλα και η αντιμετώπιση από την μητέρα .. Πόσο χρειαζεται να πληγωθεί ένα αθώο θύμα? Εκεί βρισκόμαστε λοιπόν... Υπάρχει τιμωρία κατάλληλη και για τους δύο? Πώς να επουλωθούν τόσες πληγες..Φαντάσου ομως πόσες τετοιες περιπτωσεις συγκαλυψης υπάρχουν και δεν ερχονται στο φως.. τα θύματα μενουν ανυπερασπιστα να υπομένουν μέχρι τη στιγμη της απελευθερωσης τους απο τον ιδιο τους τον εαυτο. Και η ζωή τους κατεστραμένη πλεον..Και ο κοινωνικός περίγυρος συχνα γνωριζει και σιωπά.. Είναι λυπηρό γιατι καμία τιμωρία δεν μπορεί να γιατρέψει τις πληγωμένες ψυχες .

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki