Friday 13 July 2012

Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε
σε κοριτσάκια της 1ης Δημοτικού

Θεσσαλονίκη

Ποινή 14 ετών σε δάσκαλο που ασελγούσε
σε κοριτσάκια της 1ης Δημοτικού
.
παρενοχλούσε σεξουαλικά 6χρονα κοριτσάκια
Ποινή φυλάκισης 14 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης σε δάσκαλο μουσικής, ο οποίος κατηγορούνταν ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες της πρώτης τάξης του δημοτικού.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θύματά του είχαν πέσει, κατά το 2009, δύο μαθήτριες, ηλικίας τότε έξι ετών, ολοήμερου δημοτικού σχολείου της δυτικής Θεσσαλονίκης.  
Ο μουσικός, που κρατείτο μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, στις φυλακές της Τρίπολης, φέρεται ότι τουλάχιστον τρεις φορές ασέλγησε σε βάρος των δύο μαθητριών του.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία εκ των μαθητριών αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν στη διάρκεια του μαθήματος, ενώ στη συνέχεια τα θύματα μίλησαν και σε παιδοψυχολόγο.
Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Δεν έπεισε όμως το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο. Μετά την καταδίκη του επέστρεψε στις φυλακές.

2 comments:

  1. Η ασελγια σε βαρρος ανήλικων ειναι ποινικό αδίκημα που δεν ξεπληρώνεται. Και καθως ατομα που πρατουν τετοιες ενεργειες πιθανοτατα ειναι ασθενεις και οι ιδιοι ψυχικα και σωματικα η καλητερη λυση ειναι η θεσπιση νομοθεσίας που να επιβαλλει χημικο ευνουχισμο ως ποινη περαν της φυλακισης.

    ReplyDelete
  2. Τα γαιδουρια οι ανωμαλοι
    ευνουχισμο θελουν, και κρεμασμα απ τη γλωσσα.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki