* 2 φλιτζάνι αφέψημα χαμομηλιού
* 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
* 3 κουταλάκια γλυκού ζελατίνη σκόνη
* 1 κουταλιά σούπας πέταλα αγριοτριαντάφυλλου
.
Παρασκευή
Ενώ το αφέψημα είναι ακόμα καυτό, διαλύουμε τη ζάχαρη και τη ζελατίνη. Το αφήνουμε στα σταθεί 10 λεπτά και μετά το ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα πέταλα.
Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο και το αφήνουμε μέχρι να στερεοποιηθεί.
Μετά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το σύρμα, έτσι που να γίνει μικρά μικρά ψίχουλα.
Το βάζουμε σε ποτήρι με ψηλό πόδι και το γαρνίρουμε με τα φυλλαράκια του δυόσμου.
No comments:
Post a Comment