Tuesday 11 December 2012

Συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά στο ΟΑΚΑ


Συναυλία με πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Τρίτη) στο ΟΑΚΑ με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν μουσικά η χορωδία Σπύρου Λάμπρου, το νεανικό χορωδιακό σύνολο «Έμπνευσις» και η λαϊκή ορχήστρα ελληνικής μουσικής «Έμμετρον». Στον ρόλο του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.
Στο πλαίσιο της συναυλίας θα βραβευθούν εκπρόσωποι 30 δήμων της Αττικής, έξι ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής, χάρη στους οποίους συγκεντρώθηκε και διατέθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ιδρύθηκε το Φεβρουάριο 2012, με σκοπό την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα οικονομικά αδύναμα άτομα. Στο πλαίσιο της οικονομικής του υποστήριξης, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» συνδιοργανώνουν την εκδήλωση στο ΟΑΚΑ.
Ώρα εισόδου: 8 μμ
Τιμή εισιτηρίου: 5e
Πληροφορίες: 15321

από attikipress

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki