ΖΥΜΗ
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλάκια ζάχαρη
- λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 2 φλιτζ. ζεστό νερό (στους 40C)
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- αλεύρι όσο πάρει
- 100γρ. ανθότυρο Θεσσαλίας (λιγότερο λιπαρό και αλμυρό από το κρητικό)
- 100γρ. φέτα
- 1 μικρή ντομάτα
- 1 κουτ. καλή μουστάρδα (dijon ή αυτή με το βαλσάμικο)
- πιπέρι
- λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο προαιρετικά
- ΕΠΙΛΟΓΗ από τα αρωματικά (όλα ψιλοκομμένα):
- 1) άνηθο και πράσινο κρεμμυδάκι ή
- 2) δυόσμο ή
- 3) μάραθο
- Λίγο αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου και 1-2 κουταλιές λάδι για το ψήσιμο στο τηγάνι.
No comments:
Post a Comment