Saturday 13 April 2013

Πουλάει το τρακτέρ του για φάρμακα και νερό

Η «κοινωνική» πολιτική του κράτους οδήγησε τους πολίτες σε απόγνωση, καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και στα πάγια έξοδά τους.

Ο ηλικιωμένος κ. Γιάννης Σιακαμπένης, από τα Σιτόμενα του δήμου Αγρινίου, με γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καλείται πλέον να βρει τρόπο ώστε να εξοφλήσει τους λογαριασμούς.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν πούλησε τα ζώα του για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να αγοράσει τα φάρμακα της γυναίκας του. Σήμερα πουλάει το τρακτέρ του...

Απευθύνθηκε μόλις χθες στις αρμόδιες υπηρεσίες για να συμφωνήσει διακανονισμό και να τους επισημάνει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες τού έδωσαν έναν μήνα προθεσμία για να τακτοποιήσει το θέμα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναμένει ακόμα την απάντηση της υγειονομικής επιτροπής από την οποία έχει περάσει η σύζυγός του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενταχθεί στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δικαιούνται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τρέχοντα έξοδα.

Απελπισμένος, δηλώνει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε, εάν οι υπηρεσίες δεν προσεγγίσουν με ανθρώπινη ευαισθησία το πρόβλημά του.

ΜΑΝΙΑ ΤΣΑΒΛΙΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Πηγή: DETE.GR 

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki