Friday 31 May 2013

Δράμα: Σύλληψη 44χρονου για παιδική πορνογραφία
Ο δράστης φέρεται να είναι εκπαιδευτικός

Λύσσαξαν οι διεστραμμένοι
.
Συγκλονίζει η νέα υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, που αποκαλύπτεται αυτή τη φορά στην περιοχή της Δράμας. Πληροφορίες δε, που επικαλείται το agelioforos.gr, ότι ο δράστης φέρεται να είναι ένας εκπαιδευτικός, έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ σε γονείς και μαθητές της πόλης, που ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν πλήρως και άμεσα την υπόθεση.

Συνελήφθη Γυμναστής σε σχολείο της Δράμας για παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία συνέλαβε έναν 44χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να κατείχε ψηφιακό υλικό πορνογραφίας, στο οποίο "πρωταγωνιστούν" ανήλικα παιδιά.  
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 44χρονου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), ένας ψηφιακός δίσκος, δύο κινητά τηλέφωνα και συσκευές οι οποίες περιείχαν ψηφιακό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Η προανάκριση συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση, ενώ ο 44χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. 

πηγή: pelop

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki