Wednesday 3 July 2013

O Michael Jackson έκλεισε τα στόματα 24 παιδιών
με 35 εκατομμύρια δολάρια!

Μάικλ Τζάκσον: Εθισμένος στο παιδικό πορνό
 .

Michael Jackson spent $35 million to cover up
molestations of 24 boys

Κατηγορήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του για σεξουαλική παρενόχληση αγοριών.
Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του, δημοσιεύτηκαν έγγραφα που θέλουν τον βασιλιά της ποπ να είχε πληρώσει περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει 17 κατηγορίες για παιδεραστία.
περισσότερα εδώ


O Michael Jackson έκλεισε τα στόματα 24 παιδιών 
με 35 εκατομμύρια δολάρια!

Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, έτρεφε βαθιά, αγνή αγάπη για τα παιδιά ή τα εκμεταλλευόταν σεξουαλικά; Με αυτό το ερώτημα να πλανάται ακόμα στον αέρα «έφυγε» ο αγαπημένος τραγουδιστής-σόουμαν, παρότι απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών το 2005.
Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θυμούνται πως είχαν πέσει θύματα του σπουδαίου καλλιτέχνη και προχωρούν σε δημόσιες δηλώσεις.
Λένε την αλήθεια ή επιδιώκουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους;
Ένα δημοσίευμα-φωτιά από τη ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mirror επαναφέρει στην επιφάνεια τις υποθέσεις κακοποίησης από τον Τζάκσον επικαλούμενη πληροφορίες από το Fbi.
Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία ο Τζάκσον φέρεται να εξαγόρασε την σιωπή των οικογενειών 24 παιδιών που έπεσαν θύματά του έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία έφτασαν στο Fbi το 2002 όταν ξεκίνησαν έρευνες γύρω από τον ντέντεκτιβ των σταρς, Αντονι Πελικάνο, ο Τζάκσον έβλεπε μαζί με τα παιδιά ερωτικές ταινίες και συνήθιζε να τα αγγίζει στα ευαίσθητα σημεία τους.

περισσότερα εδώ

02 Ιουλ 200

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki