Thursday 29 August 2013

Σελιδοδείκτες από τα χεράκια των παιδιών σας!

Επιστρέψατε από τις διακοπές και τα παιδάκια  σας γκρινιάζουν; Βαριούνται και θέλουν να παρακολουθούν συνέχεια τηλεόραση; Βοηθήστε τα να αποκτήσουν πάλι κέφι! Δώστε τους ιδέες για εύκολες αλλά χαρούμενες κατασκευές που θα τα απασχολήσουν αλλά και θα τα χαροποιήσουν!
.
kordelesΕιδικά τώρα που είμαστε στην τελική πορεία  για το άνοιγμα των σχολείων και των παιδικών σταθμών, προτείνετέ τους να δημιουργήσουν τους δικούς τους πρωτότυπους σελιδοδείκτες!

Σελιδοδείκτες με κορδελίτσες
Εξοπλιστείτε με πολύχρωμους συνδετήρες και κομμάτια από κορδέλες σε διάφορα μοτίβα. Δέστε 2 φορές κόμπο τις κορδέλες στην κορυφή του συνδετήρα και… έτοιμο το αριστούργημα!


Σελιδοδείκτες με κουμπιά
koumpiaΘα χρειαστείτε πολύχρωμους συνδετήρες και κουμπιά – πλαστικά ή υφασμάτινα, αρκεί να είναι διακοσμημένα με χρώματα και σχέδια που σας αρέσουν. Περάστε την τρύπα του κουμπιού από τον συνδετήρα και σταθεροποιήστε το στην κορυφή του. Έτσι απλά, το γραφείο του μικρού σας θα πλημμυρίσει με όμορφα, χαρούμενα συνδετηράκια.

Σελιδοδείκτες με φιόγκους
fiogkosΠάρτε συνδετήρες και κορδέλες που σας έχουν περισσέψει: βαμβακερές ή βελούδινες, λινές ή συνθετικές. Από παλιά ρούχα ή ακόμη και από παλιές πετσέτες. Μετά περάστε μία κορδέλα στην κορυφή του συνδετήρα και δέστε τη φιόγκο, κάνοντας 2 κόμπους  για να μην ανοίξει. Και είναι έτοιμο!

Σελιδοδείκτης πομ πομ
ponponΑυτός και αν είναι πανέμορφος σελιδοδείκτης! Θα χρειαστείτε απλά κορδέλες και πομ πομ – που θα βρείτε στα καταστήματα με είδη ραπτικής. Ράψτε ένα πομ πομ στη μία άκρη της κορδέλας και… στολίστε τα βιβλία σας

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki