Thursday 17 October 2013

Οι «μανάδες» τους τα σκότωσαν,
η γραφειοκρατία δεν τα θάβει ....

Έλεος!! Είναι βέβαιο ότι γεννήθηκαν.
Βγάλτε το χαρτί να ταφούν τα μωράκια
.................................
Τι κάνει η δικαιοσύνη; Υπάρχει κράτος;
Δεν θα ηρεμήσουν ποτέ αυτές οι ψυχούλες;
.
Τα δύο βρέφη που βρήκαν τραγικό τέλος από τα χέρια της ίδιας τους της μάνας σε Αλεποχώρι και Λεχαινά, και τα οποία ως γνωστόν παραμένουν άταφα στο νεκροτομείο του ΠΓΝΠ, δεν μπορούν να ταφούν γιατί... λείπει μία απλή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως!

Αλλά τόσο για το τριών μηνών άταφο από τον Ιούνιο αγγελούδι, όσο και για το μόλις λίγων ωρών επίσης άταφο βρέφος από τα Λεχαινά, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι είναι αδήλωτα στο ληξιαρχείο.

Μπορεί βέβαια για την υπόθεση του βρέφους από το Αλεποχώρι, που η ίδια του η μάνα το σκότωσε και το έβαλε στην κατάψυξη, να κινήθηκε σήμερα δικαστικός λειτουργός, δίνοντας παραγγελία για έκδοση ληξιαρχική πράξης γεννήσεως, αλλά για το ηλικίας ωρών βρέφος από τα Λεχαινά καμία πρωτοβουλία.


Τι θα πρέπει να πράξει το Κράτος για να λήξει μία τραγωδία η οποία εξαιτίας του νομικού κενού και της ολιγωρίας των Αρχών εξακολουθεί να σέρνεται μέχρι και σήμερα;
Ευθέως, να ζητήσει εκπρόθεσμη έκδοση ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, έστω και αν αυτό είναι... παράτυπο

περισσότερα στην πηγή: briefingnews.gr

2 comments:

  1. Έχω την εντύπωση ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχει ζητηθεί η επέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, οπότε θεωρώ ότι η λύση είναι θέμα χρόνου ... Ευτυχώς !

    ReplyDelete
  2. Για το ένα μωράκι Fotini μας..., μόλις χτες κινήθηκε η διαδικασία
    για το το άλλο τίποτα ακάμη :((

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki