Tuesday 11 February 2014

Πως 6χρονο κοριτσάκι ξέφυγε από τον απαγωγέα του

«Βοηθήστε με, με απήγαγαν!»
..
Με απίστευτη γενναιότητα, ένα κοριτσάκι έξι ετών κατάφερε να ξεφύγει από άνδρα που την απήγαγε μπροστά στα μάτια της μητέρας της!
Brave six-year-old girl escapes harm after telling stranger that she'd been abducted
.
Η ιστορία της απαγωγής της 6χρονης Κέλι Τέλεζ έχει συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Χιούστον κι όχι μόνο.

Ο 23χρονος Χοακίν Ράμος είδε το παιδί να χαζεύει... πάγο σε ένα πάρκινγκ. Η μητέρα της τακτοποιούσε πράγματα στο αυτοκίνητο κι εκείνος πλησίασε το κοριτσάκι με το τζιπ του, άνοιξε την πόρτα και την έβαλε με τη βια στο πίσω κάθισμα, γράφει η Daily Mail.

Ο πατέρας της 6χρονης Κέλι είχε πεθάνει πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε θεία της
Η μητέρα της μικρής τον κυνήγησε με τα πόδια στην αρχή και μετά με το αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφερε να τον ακολουθήσει. Αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο Ράμος οδήγησε το παιδί σε ένα εμπορικό κέντρο και τότε της είπε πως έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Το ίδιο είπε και σε εκείνη να κάνει.

Η μικρή, δεν έχασε την ευκαιρία. Στον πρώτο άνθρωπο που συνάντησε, η Κέλι του αποκάλυψε πως χρειαζόταν βοήθεια γιατί την είχαν απαγάγει. Ο πελάτης ειδοποίησε τον υπεύθυνο του καταστήματος, που πήγε στην τουαλέτα και έσωσε το παιδί.
Ο απαγωγές κατάφερε να φύγει πριν φτάσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ABC13, ο απαγωγέας μένει στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με το θύμα του
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και εικόνες από κάμερες ασφαλείας του αυτοκινήτου του. Συγγενείς του που είδαν τις φωτογραφίες στην τηλεόραση και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία τον βρήκε και τον συνέλαβε στο μαιευτήριο όπου η γυναίκα του είχε γεννήσει λίγη ώρα νωρίτερα! Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ράμος ομολόγησε την απαγωγή της 6χρονης αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για τα κίνητρά του!

newsit

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki