Wednesday 28 May 2014

Καταδίκη της διαβολικής babysitter που παρέδωσε 3χρονο αγοράκι σε παιδόφιλο

Ο βιαστής-παιδεραστής έφαγε ισόβια

Σε 16 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η babysitter Claire Semmens, 28 ετών, με την κατηγορία ότι παρέδωσε ένα τρίχρονο αγόρι σε παιδόφιλο, ο οποίος στη συνέχεια το νάρκωσε και το βίασε.
Τα κτήνη
Aaron Hughes was jailed for life for the sex attacks
on the toddler handed to him by Claire Semmens
Η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο, ότι βοήθησε να κακοποιηθεί σεξουαλικά ο ανήλικος και ότι είχε στην κατοχή της, φωτογραφίες-στιγμιότυπα της πράξης.

Ο βιαστής Aaron Hughes, ο οποίος έχει καταδικασθεί και στο παρελθόν για το βιασμό ενός εξάχρονου παιδιού, παραδέχτηκε το βιασμό και την βιντεοσκόπηση αυτού, υλικού που όπως είπε ήθελε να παρακολουθεί αργότερα στον υπολογιστή του. Καταδικάστηκε σε ισόβια.
Η σύλληψή του έγινε μετά από ένα έλεγχο που διενήργησε η αστυνομία στον υπολογιστή του, επειδή πίστευε ότι υπήρχε σε αυτόν υλικό παιδικής κακοποίησης.

H Semmens, παρείχε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στο διαμέρισμά της, κάνοντας babysitting σε παιδιά μεταξύ τριών και έξι ετών. Όταν ο Hughes μετακόμισε με το σύντροφό του Hamish Morgan στο διπλανό διαμέρισμα, οι τρεις τους έγιναν πολύ στενοί φίλοι.
Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, η Semmens διεκδικούσε ερωτικά τον Morgan και πίστευε ότι παρέχοντας παιδιά στον Hughes, θα μπορούσε να δημιουργήσει χωρίς εμπόδια μια σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η babysitter, είχε αναπτύξει και η ίδια ένα διεστραμμένο ενδιαφέρον για εικόνες παιδικής κακοποίησης, ενώ στον υπολογιστή της βρέθηκαν επιπλέον και φωτογραφίες δύο άλλων παιδιών που φρόντιζε.
Ο δικαστής χαρακτήρισε τα εγκλήματα των κατηγορουμένων ως “πραγματικά τρομακτικά”.
 
πηγή: BBC

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki