Wednesday 12 November 2014

Έχουν βαλθεί να εξοντώσουν παιδιά, νέους και γυναίκες;


Νεκροί 47 μαθητές από έκρηξη σε σχολείο

Μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε γυμνάσιο και λύκειο αρρένων της βορειοανατολικής Νιγηρίας την ώρα της πρωινής συγκέντρωσης πριν από την έναρξη των μαθημάτων, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 47 μαθητές, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο μία καθηγήτρια κι ένας γιατρός.
περισσότερα εδώ
 
--------------------------
Σοκ στο Μεξικό από τη δολοφονία 43 φοιτητών
 
Ημέρα πένθους και οργής ήταν το Σάββατο για πολλούς Μεξικανούς, μετά τις ομολογίες τριών υπόπτων οι οποίοι αποκάλυψαν στις αρχές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους των 43 φοιτητών τα ίχνη των οποίων είχαν εξαφανιστεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
.............................
Οι 43 φοιτητές, ηλικίας μεταξύ 15 και 25 ετών, ταξίδευαν με λεωφορεία όταν αστυνομικοί τους σταμάτησαν στην περιοχή Ιγκουάλα στις 26 Σεπτεμβρίου και φέρεται πως τους απήγαγαν, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι συλληφθέντες δήλωσαν ότι στη συνέχεια οι αστυνομικοί παρέδωσαν τους φοιτητές σε μέλη της συμμορίας Γκερέρος Γιουνίντος.
περισσότερα εδώ
 
--------------------------
Ινδία: Τουλάχιστον δέκα γυναίκες νεκρές σε κυβερνητικό πρόγραμμα μαζικής στείρωσης
 
Μετά το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ινδίας για μαζική στείρωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, δέκα γυναίκες είναι νεκρές και 14 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε αξιωματούχος του κρατιδίου Τσατίσγκαρ της χώρας.

Συγκεκριμένα 83 γυναίκες χειρουργήθηκαν και άρχισαν να αισθάνονται άσχημα μετά την εγχείριση και σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι γυναίκες εμφάνισαν χαμηλή πίεση, εμετούς και άλλα συμπτώματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 μέχρι και το 2012, η κυβέρνηση της Ινδίας έχει καταβάλει αποζημίωση για 568 θανάτους εξαιτίας του προγράμματος μαζικών στειρώσεων.
περισσότερα εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki