Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα για ένα ετοιμοθάνατο αγοράκι

Ο μικρός Ethan βρίσκεται πια στον Ουρανό και μαζί με τους Αγγέλους θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα
 
     
 
Μια ολόκληρη πόλη γιόρτασε από τώρα τα Χριστούγεννα
για ένα τετράχρονο ετοιμοθάνατο αγοράκι
Στην μικρή πόλη West Jordan της Γιούτα των ΗΠΑ, οι κάτοικοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να ευχαριστήσουν έναν 4χρονο που οι γιατροί του έχουν δώσει λίγες μέρες ζωής.
Το μικρό αγοράκι που ονομάζεται Ethan Van πάσχει από λευχαιμία και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι είναι πολύ πιθανό να μην γιορτάσει ξανά τα Χριστούγεννα.
Το 4χρονο παιδί παλεύει με τον καρκίνο από τα δύο του χρόνια και πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένειά του.

img18813_d87f9817eceb65ac68d6a2f9ef63d0e2_600_400
Έτσι, οι κάτοικοι της μικρής πόλης αποφάσισαν να του προσφέρουν αυτό το ξεχωριστό δώρο, στολίζοντας τα σπίτια τους γιορτινά σαν να ήταν Χριστούγεννα.
Και όχι μόνο αυτό. Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ένας Αη Βασίλης και περίπου 150 άνθρωποι μαζεύτηκαν και τραγούδησαν τα κάλαντα στον μικρό Ethan.
«Το πρόσωπό του φώτισε. Είναι πολύ χαρούμενος», ανέφερε η μητέρα του Jennifer. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά μας ενθαρρύνει η αγάπη και η στήριξη όλου του κόσμου».


 
West Jordan 4-year-old Ethan Van Leuven dies of cancer