Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Παιδίατρος ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με λευχαιμία
Myles Bradbury-Children's cancer doctor pleads guilty to sexually abusing patients as young as 11

Οι γονείς περίμεναν έξω από το ιατρείο του με αγωνία και αυτό το κτήνος ασελγούσε στα άρρωστα παιδιά τους :((

Γονείς, έχετε το δικαίωμα να είστε παρόντες κατά την εξέταση του παιδιού σας
«Ποτέ πια μόνα» τα παιδιά με τον παιδίατρο κατά την διάρκεια απλών ιατρικών πράξεων Το βρήκαμε στην ιστοσελίδα του αγαπημένου μας,
φίλου των παιδιών,
Κλεισθένη
---------------------------
Ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι από την Αγγλία παρενοχλούσε κατά την διάρκεια της εξέτασης ανήλικα αγόρια τα οποία μάλιστα έπασχαν από λευχαιμία.


 


Ο ίδιος ομολόγησε ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του ενώ τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 ετών για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια.Συγκεκριμένα στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν περισσότερες από 170,000 φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πριν απομακρυνθεί από τη θέση του το Νοέμβριο του 2013, όταν και ήρθαν στο φως οι πρώτες καταγγελίες.

Ο 41χρονος παιδίατρος Μάιλς Μπράντμπερι ασελγούσε επάνω στα αγόρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενώ πολλές φορές βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του με ειδικό στιλό.
Τα αγόρια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων διαθέσεων του παιδίατρου έπασχαν από λευκαιμία και σε αρκετές περιπτώσεις, οι γονείς τους τα περίμεναν έξω από το ιατρείο του Μπράντμπερι, ο οποίος ομολόγησε στο δικαστήριο τις συνολικά 18 αποτρόπαιες πράξεις του.

«Είναι μια από τις χειρότερες μορφές παιδοφιλίας και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω συναντήσει στη ζωή μου» τόνισε ο δικαστής Γκάρεθ Χόκσγουορθ και συμπλήρωσε «Το να κάνεις αυτές τις πράξεις σε άρρωστα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν μάχη για τη ζωή τους δεν μπορούσα να το φανταστώ».


madata