Tuesday 9 December 2014

Τέτοιες φωτογραφίες παιδιών, δεν πρέπει να ανεβάζετε στο διαδίκτυο!

Το χαμομηλάκι λέει:
Όχι φωτογραφίες των παιδιών σας, γενικά, πόσο μάλλον τις παρακάτω
-------------
Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να δείξουμε την αγάπη μας στα παιδιά μας. Δεν χρειάζεται να τα εκθέτουμε στο διαδίκτυο
Βγάλτε φωτογραφίες, αποθηκεύστε, εκτυπώστε, γεμίστε το σπίτι σας με καδράκια, δείξτε στους συγγενείς και φίλους, σε ανθρώπους που αγαπούν εσάς και το παιδί σας, αλλά... μέχρις εδώ.
Τι και αν έχουν βγει αρκετές ανακοινώσεις, τι και αν πολλές γυναίκες-μητέρες πέφτουν θύματα υποκλοπής φωτογραφιών καθημερινά! Πολλές μαμάδες δεν... σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.


Όχι, δεν είναι κατακριτέο να ανεβάσει μια μανούλα, μια φωτογραφία αγκαλιά με το παιδί της ή μια φωτογραφία οικογενειακή (;;)
Κατακριτέο είναι, να φωτογραφίζει κάποιος το παιδί του την ώρα που κάνει μπάνιο και να την ανεβάζει αμέσως στο διαδίκτυο.
Κατακριτέο είναι να ανεβάζει κάποιος φωτογραφίες του παιδιού του με μαγιό και κατακριτέο είναι, το κάθε τι που θα μπορούσε να προσβάλει ένα παιδί.
Παρακάτω θα δείτε ποιες είναι οι επτά φωτογραφίες που θα πρέπει να σταματήσουν να ανεβαίνουν από τους γονείς στο διαδίκτυο αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνουν.
1. Παιδιά γυμνά στο μπάνιο
Το να ανεβάζετε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού σας στο μπάνιο είναι άσχημο καθώς, στις ομάδες με μαμάδες και παιδιά, κυκλοφορούν όχι μόνο μαμάδες και παιδιά, αλλά και διεστραμμένοι άνθρωποι!
5645656uytyuhj56 2
2. Παιδιά ημίγυμνα
Ακόμη και χωρίς μπλούζες ή φορώντας μόνο την πάνα τους ή μόνο με το εσώρουχο, πρέπει να πάψουν να ανεβαίνουν στα προφίλ των γονιών.
5645656uytyuhj56 1
3. Οτιδήποτε που δείχνει το όνομά τους
Ταυτότητες, ταμπελάκια, ζωγραφιές που γράφουν το όνομά τους, απαγορεύονται καθώς επίσης όπως και τα tags σε διάφορα πάρτι και events!
34663567u5yutyhju67567y
4. Το όνομα του σχολείου τους
Αυτό συμπεριλαμβάνει την πύλη του σχολείου, ονόματα και λογότυπα σε τσάντες. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αστυνομία δέχεται τηλεφωνήματα για περίεργα οχήματα σταθμευμένα έξω από σχολεία.
4524563567y56y5yh5e6 1
5. Οτιδήποτε μπορεί να «εντοπίσει» το σπίτι σας
Το Google Earth έχει κάνει ήδη ένα απίστευτο κακό, καθώς επιτρέπει στον οποιονδήποτε στον κόσμο να δει την είσοδο του σπιτιού μας. Μην φωτογραφίζετε τα παιδιά σας στην αυλή και την εξώπορτα ακόμη και αν σας φαίνεται ακίνδυνο.
4524563567y56y5yh5e6 2
6. Φωτογραφίες που όταν γίνουν έφηβοι θα νιώθουν ντροπή.
Οι φωτογραφίες που «ανεβαίνουν» μένουν για πάντα. Μην γίνετε εσείς η αιτία που το παιδί σας θα νιώσει ντροπή ή πέσει θύμα bulling!
34536t456yetrg 1
7. Μην ανεβάζετε φωτογραφίες με παιδιά άλλων γονιών
Τι και αν το παιδί σας έχει μια σούπερ φωτογραφία με τον κολλητό του. Δεν πρέπει να σπεύσετε να την ανεβάσετε, καθώς οι άλλοι γονείς μπορεί να μην θέλουν.

Πηγή:mothersblog.gr
24ωρο

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki