Sunday 18 January 2015

Κοιτάξτε που και πώς ζουν μια μητέρα
με το 11χρονο παιδί της - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Οι εικόνες μιλούν μόνες τους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένη να ζει μια μητέρα στην Πάτρα με το 11 ετών παιδί της.
 
Δίχως κρεβάτι κοιμούνται και οι δυο σε έναν καναπέ και οι δυο με ένα μπάνιο που μπάζει κρύο και νερό αφού για στέγη χρησιμοποιείται μια... λαμαρίνα.
Η γυναίκα μη μπορώντας πλέον να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες κάλεσε για βοήθεια την μη κερδοσκοπική οργάνωση Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα μέλη της οποίας την επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν από κοντά τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης.
Η γυναίκα και το παιδί έχουν ανάγκη για παπούτσια και κουβέρτες αλλά και ένα θερμαντικό σώμα μιας και αυτό που είχαν χάλασε. Το παιδί χρειάζεται επίσης γυαλιά λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με την όρασή του. Παράλληλα η οργάνωση απευθύνει έκκληση στους οικοδόμους της πόλης να βοηθήσουν εθελοντικά για να επισκευαστεί μερικώς το σπίτι και να γίνουν λίγο πιο ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσης.
Στην ανακοίνωση της οργάνωσης επισημαινεται ότι όποιος μπορεί να συνδράμει οικονομικά στην επισκευή του σπιτιού ας απευθυνθεί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
στον λογαριασμό του Φωτεινού Αστεριού 0026,0672.94.0200139326.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2611122497
6981044800
 
περισσότερες φωτογραφίες εδώ

1 comment:

  1. καλημερα, καλη εβδομαδα........
    στην Ελλαδα του 2015 ζουμε;;

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki