Thursday 15 January 2015

Φιλιππίνες: Φυλάκισαν παιδιά του δρόμου για να μην τα δει ο Πάπας!! - Κολομβία: Βάζουν 8χρονα κορίτσια να διαγωνίζονται με τάνγκα


Ιδιαίτερα σκληρές και απάνθρωπες εικόνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη Μανίλα, την πόλη την οποία επισκέπτεται σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος.

Οι Αρχές της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων μάζεψαν από τους δρόμους όλα τα ορφανά παιδιά και τα έκλεισαν  σε κελιά με ενήλικες κρατούμενους προκειμένου να «καθαρίσουν» την πόλη ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα.
Εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια, τα οποία ζουν στους δρόμους της πόλης και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το φαγητό τους, φυλακίστηκαν από τις Αρχές στη Μανίλα σε κέντρα κράτησης ενήλικων εγκληματιών με πολλά από αυτά μάλιστα να δέχονται καθημερινή κακοποίηση.

περισσότερα στην Πηγή

Σάλος στην Κολομβία για τα καλλιστεία «Μις Στρινγκ»: Βάζουν 8χρονα κορίτσια να διαγωνίζονται με τάνγκα.

Μεγάλη πολεμική έχει ξεσηκώσει στην Κολομβία ένας διαγωνισμός ομορφιάς με τίτλο «Μις Στρινγκ», στον οποίο δεν έλαβαν μέρος ενήλικες γυναίκες αλλά οκτάχρονα κορίτσια με προκλητικά μαγιό.
Ο διαγωνισμός αυτός, που στα ισπανικά αποκαλείται Μις Τανγκίτα (που αυτολεξί σημαίνει τάνγκα -Mis Tanguita), προκάλεσε σάλο στην Κολομβία, σε μια χώρα στην οποία σημειώνονται διαδοχικά κρούσματα παιδικής πορνείας.
Το κύμα αγανάκτησης σάρωσε τα κοινωνικά δίκτυα δύο ημέρες μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στο πλαίσιο ενός ετήσιου φεστιβάλ στην πόλη Μπαρμπόσα στα βορειοανατολικά της Κολομβίας.

περισσότερα στην Πηγή

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki