Friday 6 February 2015

Απίστευτο!! Άφησαν ελεύθερο τον 24χρονο παιδεραστή
Οι κρίνοντες κρίνονται...

Για να καταλάβουμε... τι άλλο θα έπρεπε να είχε κάνει για να τον χώσουν μέσα για τα καλά;;;;
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν στο σπίτι του βρήκαν περίπου 2.500 αρχεία παιδικής πορνογραφίας (τα παιδιά είναι ηλικίας από 4 έως 15 ετών).
Επιπλέον σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται Έλληνας να «πρωταγωνιστεί» σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, αφού μέχρι τώρα είχαν συλληφθεί παιδόφιλοι μόνο για διακίνηση μέσω διαδικτύου.

---------------------------
Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 24χρονος παιδεραστής από τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε παιδάκια 10 και 4 ετών, κατέγραφε τις πράξεις της ντροπής και τις διακινούσε στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, απόφοιτος των ΤΕΙ Πληροφορικής υποστήριξε στην απολογία του ότι έμπαινε σε σελίδες με πορνογραφία ανηλίκων καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν αποπλάνησε τα δύο αγοράκια και ότι το βίντεο δείχνει παιχνίδια που έκαναν μεταξύ τους χωρίς καμία σημασία.

Έτσι, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως ο παιδεραστής πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να παρακολουθείται απο ψυχίατρο και να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα προσκομίζοντας ψυχιατρική
βεβαίωση.

protothema

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki