Thursday 28 May 2015

Τηγανόψωμα τέλεια έφτιαξε η μανούλα!!! Μμμμ....


3 ποτήρια του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά τις σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
ελάχιστη ζάχαρη
χλιαρό νερό
τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
(το χαμομηλάκι προτείνει και δυόσμο ή ρίγανη)
 


 
* Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι, σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό -προσοχή χλιαρό όχι ζεστό ούτε καυτό-, ρίχνουμε μέσα τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά.
 
.......
η συνέχεια στη μητερούλα

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki