3 ποτήρια του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά τις σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
ελάχιστη ζάχαρη
χλιαρό νερό
τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
(το χαμομηλάκι προτείνει και
δυόσμο ή
ρίγανη)
* Σε ένα
μπόλ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι, σε ένα
ποτήρι χλιαρό νερό -προσοχή χλιαρό όχι ζεστό ούτε καυτό-,
ρίχνουμε μέσα τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά.
.......η συνέχεια στη μητερούλα
No comments:
Post a Comment