Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

10χρονη που τη δάγκωσε καρχαρίας γύρισε κι έσωσε άλλο παιδί

Γύρισε για να πάρει το μικρότερο κοριτσάκι που δεν είχε καταλάβει τον κίνδυνο

ΗΠΑ: 10χρονη που τη δάγκωσε καρχαρίας γύρισε κι έσωσε άλλο παιδί

ΗΠΑ: Συγκίνηση και θαυμασμός προκάλεσε ένα κορίτσι μόλις 10 ετών σε παραλία της Φλοριντα. Η 10χρονη που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε, τόλμησε να ξαναγυρίσει στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι που δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο.Ο πατέρας της ατρόμητης μικρής, ο Ντέιβ Σάρμακ, διηγήθηκε συγκινημένος την περιπέτεια της κόρης του.
Την περασμένη Τετάρτη η 10χρονη Κέιλι κολυμπούσε σε μια παραλία του Τζάκσονβιλ όταν την δάγκωσε ο καρχαρίας στο δεξί πόδι. "Αισθάνθηκε την επίθεση και, στρέφοντας το κεφάλι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία" είπε ο Σάρμακ στον ραδιοφωνικό σταθμό WJTX.
Η Κέιλι κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην 6χρονη φίλη της να την ακολουθήσει γιατί στην περιοχή υπήρχε καρχαρίας. Βλέποντας όμως ότι το άλλο κοριτσάκι δεν την ακολούθησε "βούτηξε ξανά στο νερό και την τράβηξε έξω" στην παραλία.
Η Κέιλι Σάρμακ νοσηλεύεται από την Τετάρτη σε τοπικό νοσοκομείο. Ο πατέρας της εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας της. Όπως είπε στο μέλλον "θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ... Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται".

news.gr