Monday 9 November 2015

Απόπειρα αρπαγής παιδιού στη Βάρη Αττικής

Τα παιδιά μας και τα μάτια μας

Μια 53χρονη Ρομά η οποία φέρεται πως επιχείρησε να αρπάξει τρίχρονο παιδί από σούπερ μάρκετ συνελήφθη από την αστυνομία. Η γυναίκα σε συνεργασία με δεύτερη γυναίκα Ρομά έστησε σχέδιο για να κλέψει το παιδί, όταν αυτό ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας του στο κατάστημα.

Μετά από έρευνες που έγιναν την Κυριακή εντοπίστηκε η 53χρονη η οποία αναγνωρίστηκε από την μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρομά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μπέρδεψε το τρίχρονο με το δικό της παιδί. 
Αυτό που αναζητούν τώρα οι αστυνομικοί, είναι η συνεργός της, η οποία θα φυγάδευε το παιδί μετά την αρπαγή του. 
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε καταυλισμούς Ρομα για τον εντοπισμό ενώ η 53χρονη συλληφθείσα που επιχείρησε να το αρπάξει οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα για απόπειρα αρπαγής απαγωγής ανηλίκου.
.................
Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

"Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν" είπε η κ. Κονταξή.
...........
«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε " Μαμά, μαμά", θα τον έχανα».
Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της.(!!!)
Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και από τις αστυνομικές αρχές.

περισσότερα εδώ: huffingtonpost

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki