Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

"Celebrities" προσλαμβάνουν παρένθετες μητέρες
για να μη «χαλάσει» το σώμα τους

Γυναικολόγος στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες προσποιούνται ότι είναι έγκυες, ενώ στην πραγματικότητα φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους παρένθετες μητέρες.
Αυτή εδώ δε σκέφτηκε ότι η εγκυμοσύνη 
μπορεί και να την ομόρφαινε;
Είναι υγιέστατες, πλούσιες και πολλές απ΄αυτές διάσημες, όμως θέλουν να αποκτήσουν απογόνους αλλά να μην χαλάσουν το σώμα τους. Για το λόγο αυτό, καταφεύγουν κρυφά στη λύση της παρένθετης μητρότητας και προσποιούνται ότι είναι έγκυες. 
Αυτή είναι η νέα τάση στις ΗΠΑ, καθώς πολλές πλούσιες και επώνυμες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν παιδιά χωρίς να πάρουν παραπανίσια κιλά. Διάσημος Αμερικανός γιατρός που ειδικεύεται σε θέματα εξωσωματικής γονιμοποίησης με έδρα το Λος Άντζελες υποστηρίζει ότι, όλο και περισσότερες γυναίκες που είναι διάσημες ή απλά έχουν παχυλό πορτοφόλι καταφεύγουν στη λύση της παρένθετης μητρότητας, δίχως να το γνωστοποιούν και, μάλιστα, προσποιούνται ότι είναι έγκυες.
Ο γιατρός Βίκεν Σαχάκιαν επισημαίνει ότι, οι γυναίκες αυτές είναι γόνιμες και υγιέστατες, απλά βάζουν πάνω απ΄όλα, είτε την εξωτερική τους εικόνα, είτε το εργασιακό τους μέλλον. 
Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις διάσημων γυναικών που δεν διστάζουν να ανακοινώσουν την απόφασή τους να καταφύγουν στη λύση της παρένθετης μητρότητας.
Ανάμεσα στις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ είναι η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς "Sex and the City" , Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η γοητευτική ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν. Και οι δύο διάσημες ηθοποιοί είχαν αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο παιδί, όμως, η πρώτη κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας γιατί ήθελε να αποκτήσει έναν δεύτερο απόγονο, δεν ήθελε όμως να μείνει εκτός εργασίας για κάποιους μήνες ενώ, η δεύτερη αντιμετώπιζε πρόβλημα γονιμότητας.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", πολλές επώνυμες γυναίκες, κυρίως ηθοποιοί και μοντέλα, δεν θέλουν να μείνουν εκτός δουλειάς για μήνες καθώς με την εγκυμοσύνη δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους για ένα χρονικό διάστημα. Στο ιατρείο του καθηγητή Σαχάκιαν, στην "καρδιά" του Λος Άντζελες, όλο και περισσότερες γυναίκες του ζητούν να τις βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και να υπάρξει εχεμύθεια για το θέμα.

"Πρόκειται για γυναίκες που θέλουν να παρακάμψουν την διαδικασία της εγκυμοσύνης", επισημαίνει ο Αμερικανός γιατρός ο οποίος, όπως υποστηρίζει, έχει πραγματοποιήσει συνολικά έξι χιλιάδες εξωσωματικές από τις οποίες έχουν γεννηθεί πάνω από τρεις χιλιάδες μωρά.