Saturday 30 January 2016

Επτάχρονο παιδί έσωσε την οικογένεια του
από τη βία του πατέρα του!

Κάλεσε στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 1056 και κατήγγειλε φρικτές καταστάσεις βίας από τον πατέρα του, εναντίον του ίδιου αλλά και της μαμάς και της γιαγιάς του…
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Σοκαριστική καταγγελία από παιδί 7 ετών στο Χαμόγελο του παιδιού. Κάλεσε στη γραμμή έκτακτης ανάγκης 1056 και κατήγγειλε φρικτές καταστάσεις βίας από τον πατέρα του, εναντίον του ίδιου αλλά και της μαμάς και της γιαγιάς του. 

Περιέγραψε φρικιαστικές καταστάσεις, που δεν θα μπορούσε να τις ανεχτεί ούτε μεγάλος. Το παιδί κατάφερε και έσωσε όλη την οικογένεια. 
Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να φύγουν οι άνθρωποι αμέσως και πήγαν στη μια μεριά της οικογένειας που μπορούσαν να ζήσουν εκεί. Είχαν και ένα μωρό που ήταν άσχημα και τώρα βρίσκεται στο Παίδων. Επιτέλους πρέπει να ακούσουμε τα παιδιά και να δώσουμε σημασία εκεί που πρέπει», είπε στον Αlpha 989 ο πρόεδρος της Οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος.
«Έχουμε μια ομάδα που επικοινωνεί με τα σχολεία και μαθαίνει και ενημερώνει τα παιδιά να μη δέχονται ούτε να ασκούν βία. Αρκετές φορές στο παρελθόν το έχουμε πει. Προσπαθούμε με τις δυνάμεις και τους ανθρώπους μας που μας στηρίζουν να συνεχίσουμε το έργο μας, όπως και τα 15.000 άτομα του ΟΤΕ. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήνουμε τα παιδιά να καταστρέφεται η ψυχή και η ζωή τους», πρόσθεσε ο κος Γιαννόπουλος.

karfitsa.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki