Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ελάτε στο λιμάνι για να εκφράσουμε μαζί έμπρακτα
την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες!
REFUGEES WELCOME TO PIRAEUS

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Χρήσιμες πληροφορίες για τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΠΥΛΕΣ Ε1 έως Ε7)Ο χάρτης του λιμανιού: 
Το στίγμα του επιβατικού σταθμού της Ε1 είναι : 37.942500, 23.623279.
Μπροστά στον Επιβατικό Σταθμό της Ε1 είναι το τέρμα της (μοναδικής) γραμμής λεωφορείων μέσα στο λιμάνι, που έχει αφετηρία την είσοδο πεζών του λιμανιού Ε6 απέναντι από τον Σταθμό του Ηλεκτρικού.

(Προσοχή! Αν υπάρχει άφιξη/αναχώρηση πλοίου στην προβλήτα Ε6, η αφετηρία μετακινείται στην πρώτη στάση, μπροστά από τον σταθμό του Προαστιακού.) 

Η μεταφορά γίνεται δωρεάν με λεωφορεία του ΟΛΠ που αναγράφουν "ΗΣΑΠ-ΑΚΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ".Τα δρομολόγια γίνονται κάθε 15 λεπτά από τις 6 το πρωί και διαρκούν 5 λεπτά.

Αν έρθετε με αυτοκίνητο, κινηθείτε περιμετρικά του λιμανιού από σταθμό ΗΣΑΠ προς Άγιο Διονύσιο. Αμέσως μετά τα φανάρια του Αγίου Διονυσίου συναντάτε τον κόμβο της Πύλης Ε2 από την οποία μπαίνετε στο λιμάνι.Στρίβετε αμέσως δεξιά και πάλι δεξιά, προσπερνάτε το Υπουργείο Ναυτιλίας με τις μπλε κολώνες και φθάνετε στην Ε1, το άκρο του λιμανιού προς τα Λιπάσματα Δραπετσώνας. Μην δοκιμάσετε να έρθετε από τον εξωτερικό περιμετρικό δρόμο του λιμανιού μέχρι την επόμενη έξοδο που οδηγεί στην Πύλη Ε1, γιατί μπορεί να τη βρείτε κλειστή (ανοίγει ορισμένες ώρες).

Αν έχετε πρόβλημα, καλέστε το 6906408586 για οδηγίες.

Ελάτε στο λιμάνι για να εκφράσουμε μαζί έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες!
Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών - Refugees Welcome to Piraeus!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ:
H Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών - Refugees Welcome to Piraeus! συγκροτήθηκε από μέλη δομών αλληλεγγύης, κοινωνικών ιατρείων κλπ. και άλλους ενεργούς πολίτες του ευρύτερου Πειραιά για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του πειραϊκού λαού προς τους πρόσφυγες/μετανάστες που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά από τα παραμεθόρια νησιά. 
Σε χώρους που μας παραχώρησε ο ΟΛΠ μέσα στον Σταθμό Επιβατών της Πύλης Ε1 (Ακτή Περικλέους πρ.Βασιλειάδη), έχουμε εγκαταστήσει αποθήκες εφοδίων που διανέμουμε στους πρόσφυγες σε όλες τις Πύλες και Βάση Υποδοχής Προσφύγων, στην οποία παρέχουμε ταξιδιωτικές πληροφορίες, Α' Βοήθειες & φάρμακα, ξηρά τροφή, είδη ατομικής υγιεινής, ρούχα- παπούτσια, πρίζες για φόρτιση κινητών, κοινόχρηστες ντουζιέρες κ.α.
---------------
Faceboook
https://www.facebook.com/groups/157689337908512/
ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/REFUGEES WELCOME TO PIRAEUS
Ε-mail: ypostirixistousprosfygespireas@gmail.com
Φόρμα δήλωσης διαθεσιμότητας εθελοντών:
http://goo.gl/forms/bFFwbsri7s
Forum: https://groups.google.com/forum/#!forum/pampeiraiki

-------------
ευχαριστούμε τον Πάνο που μας ενημέρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου