Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Γονείς για κλάματα: Εγκατέλειψαν το 7χρονο παιδί τους στο δάσος για να το «τιμωρήσουν» και... το έχασαν!

2016-06-03: Βρέθηκε το παιδάκι ...
 
Μέχρι στιγμής (29/05/2016 - 23:16), δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος του.
Japanese Boy Disappears After Parents Leave Him In Forest As Punishment
Μια ακραία μέθοδο συμμόρφωσης εφάρμοσαν οι γονείς ενός 7χρονου αγοριού στην Ιαπωνία, αφήνοντας ολομόναχο τον γιό τους σε δασική περιοχή. Αδιαφορώντας πλήρως για τους τρομακτικούς κινδύνους που διέτρεχε το παιδί, καθώς στα δάση του βόρειου Χοκάιντο παρεπιδημούν άγριες αρκούδες, το ζεύγος εγκατέλειψε τον 7χρονο προκειμένου, όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, «να τιμωρηθεί».
Το παιδί είναι εξαφανισμένο επί δύο ημέρες και σε αυτό το διάστημα οι γονείς του παρίσταναν τους ανήξερους, ισχυριζόμενοι ότι ο γιός τους χάθηκε ξαφνικά ενώ εκείνοι μάζευαν λαχανικά. 
Τον εγκατέλειψαν για πέντε λεπτά και απομακρύνθηκαν, όταν όμως επέστρεψαν εκείνος είχε χαθεί. Καθώς οι δύο Ιάπωνες φοβήθηκαν τις συνέπειες της ανοησίας τους, αρχικά αρνήθηκαν ότι είχαν αφήσει μόνο του το παιδί τους επίτηδες. 
Αργότερα όμως και αφού η αστυνομία είχε αναπτύξει ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγοριού, οι γονείς ομολόγησαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες δεκάδων εθελοντών που έσπευσαν να βοηθήσουν την έρευνα, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου