Thursday 12 May 2016

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... - Οι σαϊεντολόγοι θέλουν να τους πάρουν το παιδί! - How Katie Holmes split with Tom Cruise because she feared losing Suri

Πολλά έχουν ακουστεί για τον χωρισμό του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς. Αυτή τη φορά, ο πατέρας του επικεφαλής της σαϊεντολογίας, Ρον Μισκάβιτς, σε συνέντευξή του σε βρετανικό κανάλι, εξηγεί το λόγο που το ζευγάρι χώρισε.
Όλη η αλήθεια για τη Σαϊεντολογία.
Η Real Estate 'θρησκευτική φυλακή' των εκβιασμών
How Katie Holmes split with Tom Cruise because she feared losing Suri
Όπως υποστηρίζει ο 80χρονος άντρας, αυτό που τάραξε τα «θεμέλια» του γάμου τους ήταν το γεγονός ότι εγκαταστάθηκαν στο σπίτι τους άτομα από το προσωπικό της σαϊεντολογίας, που είναι γνωστά ως «Sea Org». 
Η επίσημη αποστολή τους ήταν να συμβουλεύουν και να φροντίζουν, συνεχώς, τον ηθοποιό. Η Χολμς, όμως, φοβήθηκε ότι αυτά τα άτομα ήθελαν να ελέγχουν όλες τις κινήσεις της μικρής Σούρι. 
Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το ζευγάρι είχε μεγάλες διαφορές για την ανατροφή της Σούρι και η μεγαλύτερη ήταν η ανατροφή της ως σαϊεντολόγου.
Ο Μισκάβιτς εξηγεί πως, όταν ένα μέλος εγκαταλείπει την σαϊεντολογία, είναι αναγκασμένος να αποκοπεί από όλα τα μέλη της οικογένειας του. Μάλιστα, παραδέχεται πως τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του δεν του μιλούν από το 2012, όταν ο ίδιος αποχώρησε. Αντίθετα, ο μικρότερος γιος, ο οποίος αποχώρησε από το 2001, είναι ο μόνος που έχει επαφές.

pasmina

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki