Thursday 23 June 2016

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε ντουλάπα του σεξ για να δελεάζει μικρά παιδιά - Michael Jackson's secret underage sex closet

Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον είναι καταιγιστικές και σοκαριστικές. Το τελευταίο νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι ένα βίντεο που δείχνει την επιδρομή αστυνομικών από το τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα στο ράντζο του στη Neverland.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο το 2003 οι αστυνομικοί ερευνούν πιθαμή προς πιθαμή το ράντσο. Από το χώρο ψυχαγωγίας μέχρι την κρεββατοκάμαρά του και την ντουλάπα του σεξ όπου ο τραγουδιστής κρατούσε καλά φυλαγμένα τα αρρωστημένα μυστικά του. Η ντουλάπα ήταν κρυμμένη στο βάθος της κρεββατοκάμαράς του και ήταν σφαλισμένη με τρεις κλειδαριές.
Πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες με παιδικά βασανιστήρια, κούκλες του σεξ και πολλά άλλα σαδομαζοχιστικά βρέθηκαν στην ντουλάπα του Τζάκσον. Ο τραγουδιστής για να προσελκύσει και να δελεάσει τα μικρά παιδιά είχε φτιάξει ένα τεράστιο χώρο με παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, ζωάκια, ήρωες όπως τον Σούπεμαν και την Λάρα Κροφτ καθώς και πολλά παιδικά βιβλία.

Ανάμεσα στο χάος διακρίνεται επίσης και ένα αυτόγραφο του Macaulay Culkin με την αφιέρωση «Μην με αφήσεις μόνο στο σπίτι».
................
η συνέχεια για τον παιδοβιαστή εδώ

1 comment:

  1. Δεν είναι τραγικό που μόνο μετά το θάνατό του ... λύθηκε η φωνή της Έρευνας και της Δικαιοσύνης;
    Το χρήμα κλείνει ακόμη και τα στόματα των γονέων των παιδιών που υπήρξαν θύματα.

    Αυτό θεωρώ ως την πιο Τραγική Διαπίστωση.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki