Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Έτσι «ξεσκεπάστηκε» ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Διαβατών, που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του

Τι περιγράφει στο protothema.gr η ιδιωτική ερευνήτρια που ανέλαβε την υπόθεση - «Η μητέρα κινητοποιήθηκε όταν είδε αλλαγές στη συμπεριφορά του κοριτσιού αλλά και από λεξούλες που έλεγε οι οποίες παρέπεμπαν στα γεννητικά όργανα τα δικά της και του πατέρα της» λέει η κυρία Παπαγιάννη
Με τη συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ, αποκαλύφθηκε η δράση του 39χρονου παθολόγου, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις στο ίδιο του το παιδί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της τετράχρονης με τη βοήθεια ειδικών πιθανολογείται πως χρησιμοποίησε ακόμη και ειδικό ηλεκτρονικό τσιπάκι, που τοποθετήθηκε στη μικρή προκειμένου να αποκαλυφθεί η δράση του γιατρού και να φθάσει στην αλήθεια.
Όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην μητέρα, σκοπός της είναι αυτή την περίοδο να προστατέψει το παιδί της και να μην ενημερωθεί ποτέ και από κανέναν για αυτά που της έκανε ο πατέρας της.
Την ίδια στιγμή η ιδιωτική ερευνήτρια Μαρίνα Παπαγιάννη, στην οποία είχε απευθυνθεί η μητέρα της τετράχρονης, μιλά στοprotothema.gr και εξηγεί πώς από τη συμπεριφορά του μικρού παιδιού διαπίστωσαν πως κάτι κακό συνέβαινε, όταν εκείνο βρισκόταν με τον πατέρα του.
«Θυμάμαι να έρχεται μια γυναίκα φοβισμένη και καταβεβλημένη στο γραφείο μου και να μου ζητά τη βοήθειά μου για να βρει την αλήθεια και να σώσει το παιδάκι της. Ήξερε ότι η αιτία για τη συμπεριφορά του κοριτσιού της ήταν ο πατέρας αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί το λόγο».
Όπως εξηγεί η ιδιωτική ερευνήτρια όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν ο 39χρονος έπαιρνε την κόρη του δυο φορές την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα.
«Η μητέρα κινητοποιήθηκε όταν είδε αλλαγές στη συμπεριφορά του κοριτσιού αλλά και από λεξούλες που έλεγε οι οποίες παρέπεμπαν στα γεννητικά όργανα τα δικά της και του πατέρα της. Τότε η μητέρα σκέφτηκε πως κάτι συμβαίνει είτε από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, είτε από το περιβάλλον του στο οποίο πήγαινε το κοριτσάκι. Μάλιστα, όταν ο πατέρας ερχόταν να το πάρει εκείνο έκλαιγε και δεν ήθελε, ενώ ποτέ δεν τον φώναζε "μπαμπά" αλλά με το όνομά του», λέει η κυρία Παπαγιάννη και συνεχίζει: «Όταν το παιδάκι επέστρεφε η μητέρα διαπίστωνε πως είχε μελανιές στο σώμα του και το ρωτούσε τι είχε συμβεί».
«Σύμφωνα με όσα μου έχει πει η μητέρα ο πρώην άντρας της είχε αλλάξει συμπεριφορά μετά το γάμο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ασκούσε λεκτική και σωματική βία, ενώ και αργότερα οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και είχαν φθάσει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα», πρόσθεσε η ιδιωτική ερευνήτρια.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι
ο γιατρός βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του 39χρονου παθολόγου, που συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη.

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr η μητέρα του 39χρονου είχε υποστηρίξει πως .........
.........
η συνέχεια εδώ