Wednesday 8 February 2017

Τιμώρησαν το 5χρονο παιδί τους επειδή "έβρεξε" το κρεβάτι του και βρέθηκε νεκρό - Yanis, 5 ans, retrouvé mort

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία μετά τον εντοπισμό της σορού ενός αγοριού 5 ετών, που φέρεται να είχε τιμωρηθεί από την μητέρα και τον πατριό του γιατί «είχε βρέξει το κρεβάτι του», σε κανάλι την περιοχή Ερ-σιρ-λα-Λι και μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.
L'enfant est mort traumatisme crânien 
dû à des violences volontaires.
Yanis, 5 ans, retrouvé mort à Aire-sur-la-Lys : ce que l'on sait sur le drame

Ο μικρός Γιάνις, όπως ήταν το όνομα του αγοριού, πιστεύεται ότι πέθανε από ανακοπή.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο 5χρονος είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον θετό του πατέρα, είχε σπασμένη μύτη και έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ όταν βρέθηκε φορούσε μόνο το εσώρουχό του!
Δημοσίευμα της εφημερίδας La Voix du Nord αναφέρει ότι η 22χρονη μητέρα του και ο 30χρονος πατριός του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας. 
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 και δεν είχε άλλα παιδιά. 
Ο πατριός ήταν εκείνος που λέγεται ότι τηλεφώνησε στο πρώτων βοηθειών όταν το πτώμα του αγοριού βρέθηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα «Le Parisien» ότι «η έρευνα πρέπει να αποφανθεί εάν το παιδί πέθανε από το κρύο, αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή αν πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης».
Πάντως από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι το αγόρι πέθανε από «διάφορα τραύματα στο κεφάλι, που κάποια συνάδουν με πτώσεις και κάποια όχι».
Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας στην εφημερίδα La Croix, «η μητέρα του αγοριού εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν από δύο με τρεις μήνες, ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη και δεν ήταν πολύ ομιλητική».

pontos-news.gr
από την "Ιδεοπηγή"

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki