Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Η βλακεία σκοτώνει: 1. R. J. Piland και J. B. Piland: Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει. 2. Rebecca Bredow: «έχω δικαίωμα επιλογής για το αν θα εμβολιάσω το παιδί μου»

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει γιατί «ο Θεός δεν κάνει λάθη»

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται δυο γονείς από το Michigan επειδή άφησαν το νεογέννητο παιδάκι τους να πεθάνει από ίκτερο, λέγοντας στην μαία πως
«ο Θεός δεν κάνει λάθη».

Πρόκειται για την 30χρονη Rachel Joy Piland και τον 36χρονο σύζυγό της Joshua Barry Piland, οι οποίοι στις 6 Φεβρουαρίου 2016, αρνήθηκαν να παράσχουν ιατρική βοήθεια στην νεογέννητη κόρη τους.
Οι γονείς της Abigail επέλεξαν να μην πάνε σε κάποιο νοσοκομείο για την γέννα και αυτή να γίνει στο σπίτι τους στο Lansing Country Club.
Η μαία και οι νοσοκόμες που βοήθησαν την γέννα περιέγραψαν ότι το μωρό ήταν απόλυτα υγιές όταν γεννήθηκε. Στις 8 Φεβρουαρίου, όταν η μαία επισκέφτηκε την οικογένεια για να δει πως είναι το μωρό, αυτό είχε παρουσιάσει ίκτερο.
Προειδοποίησε τους γονείς ότι θα έπρεπε να μεταφέρουν την Abigail στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατόν.
Ο ντετέκτιβ Peter Scaccia δήλωσε: «Η Rachel αρνήθηκε να λάβει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια για την Abigail, δηλώνοντας πως “ο Θεός δεν κάνει λάθη”».
Την επόμενη ημέρα το παιδί δεν έτρωγε σωστά και έβηχε αίμα. 
Η Rachel τοποθέτησε το παιδί «δίπλα σε ένα παράθυρο, φορώντας του μόνο μια πάνα και χρησιμοποιούσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να το κρατάει ζεστό», πρόσθεσε ο ντετέκτιβ.
Όσο περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση του παιδιού επιδεινωνόταν με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματήσει να αναπνέει και να πεθάνει.
multi-news

Η Rebecca Bredow επιμένει ότι έχει δικαίωμα επιλογής για το αν θα εμβολιάσει το παιδί της, επικαλούμενη «τις γνώσεις της στους εμβολιασμούς».
Αμερικανός δικαστής προειδοποίησε με ποινή φυλάκισης μια μητέρα που αρνείται να κάνει τα απαραίτητα εμβόλια στο δίχρονο γιο της.
Η Rebecca Bredow επιμένει ότι έχει δικαίωμα επιλογής για το αν θα εμβολιάσει το παιδί της, επικαλούμενη «τις γνώσεις της στους εμβολιασμούς», ωστόσο ο τέως σύζυγός της θέλει τους εμβολιασμούς, με συνέπεια να έχουν εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη.
Ωστόσο, ο δικαστής στο Ντιτρόιτ τής έδωσε προθεσμία μιας εβδομάδας για να συμμορφωθεί με την εντολή του για τους εμβολιασμούς.
«Θα προτιμούσα να βρεθώ πίσω από τα σίδερα υπερασπιζόμενη αυτά που πιστεύω, παρά ενδώσω σε κάτι που δεν πιστεύω» διαμηνύει πάντως η Μπρίντοου, αψηφώντας το δικαστή.

«Θεός φυλάξοι, εάν τραυματιστεί σε από ένα από τα εμβόλια.... Μετά τι; Αυτό με τρομάζει» δήλωσε. 

«Πιστεύω στην επιλογή του γονέα να λαμβάνει τη σωστή απόφαση με βάση τις γνώσεις του για τα εμβόλια» πρόσθεσε η γυναίκα.
Η Μπρίντοου εφεσίβαλε την απόφαση του δικαστή, επικαλούμενη θρησκευτικούς λόγους, κάτι που επιτρέπει η πολιτεία του Μίσιγκαν.

«Αισθάνομαι θυμωμένη, αισθάνομαι στριμωγμένη στη γωνιά, αισθάνομαι ότι μού αφαιρούνται τα δικαιώματα» υποστήριξε.
«Γιατί παίρνουν την πλευρά του πατέρα που θέλει τα εμβόλια; Τι γίνεται με την επιλογή μου ως μητέρα;» ανέφερε μάλιστα. 


Σημειώνεται ότι το λεγόμενο
«αντιεμβολιαστικό κίνημα» καθίσταται «επιδημία» παγκοσμίως, με ανάλογα «κρούσματα» και στη χώρα μας, και θύματα τα παιδιά...

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου