Wednesday 8 July 2020

Η σοκαριστική στιγμή που άνδρας αρπάζει παιδί από παιδική χαρά

Η μητέρα του παιδιού για ελάχιστα δευτερόλεπτα πήρε τα μάτια της από το παιδί και το κακό δεν άργησε να γίνει.


Ένα απίστευτο περιστατικό κατάφερε να κινηματογραφήσει ένας περαστικός σε πάρκο της Γερμανίας, καθώς ένας άγνωστος άνδρας άρπαξε ένα κοριτσάκι από παιδική χαρά ενώ η μητέρα του κοιτούσε αλλού!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Βερολίνο. Ο άνδρας μόλις κατάλαβε πως η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού ξεχάστηκε, βρήκε την ευκαιρία και πήρε το παιδί. Όμως εκείνη ακριβώς την στιγμή, η μητέρα είδε τον άγνωστο να φεύγει με την κόρη της στην πλάτη του και κάλεσε σε βοήθεια.

Αμέσως ένας 44χρονος, ονόματι Zoran Z., έτρεξε να προλάβει τον άνδρα που είχε αρπάξει το παιδί ενώ ένας τρίτος τράβαγε με το κινητό του τηλέφωνο, την στιγμή.

«Τον ρώτησα αν είναι δικό του το παιδί και μου είπε όχι, αλλά τα αγαπάει πολύ και πως δεν μπορεί να καταλάβει πως οι γονείς τα αφήνουν με αγνώστους να τα προσέχουν», δήλωσε ο ήρωας που έσωσε το 2χρονο κορίτσι.

Ο Zoran έπεισε τον άνδρα να επιστρέψει το παιδί ενώ όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο το πήρε, έλαβε την απάντηση: «Επειδή τα παιδιά είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, είναι το μέλλον»!

Φυσικά ο άνδρας συνελήφθη, ενώ ήταν γνωστός στις Αρχές για μικροκλοπές. Την στιγμή που πήρε το παιδί ήταν μεθυσμένος ενώ είναι άγνωστες οι προθέσεις που είχε για το κοριτσάκι...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σοκαριστικές εικόνες:


newsbomb.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki