Wednesday 5 August 2009

Γλυκά τσίπς πορτοκαλιού για παιδιά: Φαγάκι για τα μωράκια που αρχίζουν να τρώνε τα «μασουλητά»

Συστατικά
  • 125 γρ αλεσμένη αμυγδαλόψιχα
  • 225 γρ άχνη ζάχαρη
  • 5 κουταλιές FARINE LACTEE Nestlé
  • 140 γρ χυμό πορτοκάλι 
  • 125 γρ βούτυρο

Οδηγίες

  1. Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε σιγά σιγά τη FARINE LACTEE Nestlé, την αμυγδαλόψιχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους (12-15').
  4. Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.
από harabutterfly

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki