Συστατικά
- 125 γρ αλεσμένη αμυγδαλόψιχα
- 225 γρ άχνη ζάχαρη
- 5 κουταλιές FARINE LACTEE Nestlé
- 140 γρ χυμό πορτοκάλι
- 125 γρ βούτυρο
Οδηγίες
- Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά τη FARINE LACTEE Nestlé, την αμυγδαλόψιχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μείγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους (12-15').
- Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.
No comments:
Post a Comment