Monday 22 September 2008

Από την Εμπόλεμη Ζώνη της καθημερινής πραγματικότητας.....

75 εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι σε σχέση με το 2007 υποφέρουν από την πείνα και τα περισσότερα είναι παιδιά, για να ζουν κάποιοι άλλοι που ονομάζονται άνθρωποι πλουσιοπάροχα.
Ραγδαία επιδείνωση της επισιτιστικής κρίσης με φόντο την αύξηση των τιμών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις Αφρικανικές χώρες
Ραγδαία επιδείνωση στο πρόβλημα της πείνας έχει προκαλέσει η αύξηση των βασικών ειδών διατροφής το διάστημα 2007-2008 για να ζουν μερικοί άνθρωποι, πιο πλούσια ακόμα, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ύπαρξη και ζωή.
923 εκατομμύρια ανθρώπινα πλάσματα παγκοσμίως αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το μαρτύριο της πείνας.

Αυτή την στιγμή όλο και περισσότερες χώρες βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το μαρτύριο της πείνας, της δίψας και της επιβίωσης είναι έξω από την πόρτα της ζωής τους και περιμένει για να τους συνοδεύσει στο δρόμο του μαρτυρίου μέχρι το τέλος της ανηφόρας της ζωής.

Όλοι αυτοί όμως που μας κυβερνάνε, οι χορτασμένοι, για το μόνο που προσεύχονται είναι να πεθαίνουν σιγά, σιγά όλοι οι φτωχοί και οι πεινασμένοι για να γλυτώσουν μια για πάντα από όλους αυτούς και στον κόσμο ολόκληρο να ζουν μόνοι αυτοί οι χορτασμένοι και όχι οι φτωχοί και οι πεινασμένοι

Αγαπημένο μου χαμομηλάκι,
Είναι κόσμος στ' αλήθεια αυτός που ζούμε όλοι μας;

1 comment:

  1. Είναι κόσμος στ αλήθεια αυτός που ζούμε;
    Όχι δεν είναι, αλλά υπάρχει ελπίδα

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki