Wednesday 25 February 2009

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!

Υπάρχει ένας Έλληνας ή κάτοικος αυτής της γης που να μην έχει πει αυτή τη περίοδο ότι "δε πάει άλλο"?
Όχι μόνο για όλα τα αισχρά της νέας τάξης πραγμάτων, όπως η ανεργία, η ανέχεια, οι άδικοι πόλεμοι, η οικολογική καταστροφή του πλανήτη και όλα τα άλλα.
Πάνω απ' όλα γιατί ο συνειδητός άνθρωπος αυτού του πλανήτη, νοιώθει την ανάσα ενός αόρατου συστήματος παρακολούθησης.
Αν σκεφτούμε ποιοι έχουν την ανάγκη να παρακολουθούν τους πολίτες, θα δούμε ότι οι παρακολουθούντες είναι ανασφαλείς "άνθρωποι"-εξουσιαστές.
Ανασφαλείς, γιατί έχουν φυλακίσει τους πολίτες σε κατασκευασμένες φρούδες ελπίδες και φοβούνται τις αντιδράσεις τους!
Μόνο που ξέχασαν κάτι.
Αυτό το κάτι ακούει στις λέξεις μη υποταγή, στο ανυπότακτο του ανθρώπου.
Όσο και να έχει ξεχάσει ο νέο-άνθρωπος ποιος είναι, πάντα θα υπάρχουν συνάνθρωποι να του το θυμίζουν.
Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν να τον αφυπνίζουν.
Όχι ότι διαφέρουν από τους άλλους.
Όχι
Απλά είναι κάποιοι που το βράδυ κλείνουν τις τηλεοράσεις!
Δε βλέπουν ειδήσεις στα κανάλια που τους υποδεικνύουν να δουν
Που γεύονται τη παρέα, τους συνανθρώπους!
Που διαβάζουν!
Γενικά είναι άνθρωποι που σκέφτονται όχι ό,τι τους σερβίρει η νέα τάξη πραγμάτων.
Πάντα ό,τι και να κάνουν οι νεοταξίτες αυτοί θα υπάρχουν.
Όσο και να πολεμούν τα νεοταξίτικα δίποδα αυτούς τους ανθρώπους, πάντα θα υπάρχουν.
Έσεται ήμαρ συν-άνθρωποι.
Τα αφτιά σας και τα μάτια σας ανοιχτά!!!

12 comments:

  1. Είμαι απο αυτούς που κάθε μέρα αναρωτιέται τι θα γίνει αύριο.Μπορεί εγώ να είμαι καλά μα πρέπει να είναι καλά και ο διπλανός μου για να συνεχίσω να είμαι εγώ καλά.Αν αυτό το καταλάβαιναν όλοι , αν είχαμε επιτέλους κυβερνήσεις που θα νοιαζόντουσαν για το κράτος μας, αν γινόμασταν κομμάτια των παραμυθιών ..και έζησαν αυτοί καλά..έχω απογοητευθεί πάντως ..μα ελπίζω , ελπίζω , ελπίζω..

    ReplyDelete
  2. Ορθάνοιχτα παντού και πάντοτε για οποιοδήποτε λόγο. Γιατί δεν είμαστε κοπάδια, γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με ό,τι κατά καιρούς μας 'σερβίρουν'.
    Καλό βράδυ , εύχομαι να αφυπνιστούν πολλοί.

    ReplyDelete
  3. Αγαπητε φιλε εβλεπα πολυ τηλεοραση, αλλα απο την μερα που μπηκα σε αυτην την καταπληκτικη παρεα των μπλοκερς, αηδιαζω και μονο που ακουω να μιλανε γιαυτους τους γελοιους τυπους της τηλεορασης, που προσπαθουν να μας πεισουν πιο ειναι το καλο μας και πως πρεπει να σκεφτομαστε

    ReplyDelete
  4. Αγαπητοί φίλοι
    Φυσικά και θα συμφωνήσω με τα προλεγόμενα αλλά θα ήθελα να είμαι πιο αισιόδοξος.Το ότι η ζωή βρήκε το δρόμο της μέσα και από τα μπλογκ είναι το πρώτο θετικό.Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το κάθε τι έχει πάντα δύο όψεις,σαν το μαχαίρι, γι' αυτό ας μην ξορκίζουμε τα αντικείμενα αλλά τους ανίκανους χρήστες.Άλλωστε "έσεται ήμαρ".

    ReplyDelete
  5. Αγαπητοι φιλοι!καλη σας ημερα!Με βρισκετε απολυτα συμφωνη ,με ολους τους προλαλησαντες!Απλα αυτο που εχω να συμπληρωσω και εγω ειναι,οτι παψαμε να ειμαστε "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"στην γλώσσα των ζώων φανταζομαι οτι καταντησε βρισια το "ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Δεν νοιαζομαστε ποια για ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο πως να βλαψουμε ο ενας τον άλλον,λεηλατουμε καθε τι ωραιο και δημιουργηκό κ.λ.π. κ.λ.π.απλα αυτο που με ανησυχεί ποιο πολύ σαν μητερα που ειμαι,είναι, σε τι αγριο κοσμο φέραμε τα παιδιά μας,αν και προσπαθήσα να τους γαλουχήσω ετσι.'ωστε να ειναι αληθινοι,να ειναι ο εαυτούς τους και θα πανε μπροστά!και τελος να διεκδικούν το "δικηο τους"και 'ολα θα πανε καλά!το να είμαστε αισιοδοξοι, ειναι το μονο οπλο για να αμυνθούμε σ'αυτήν την χώρα που ζουμε,ΟΧΙβέβαια οτι δεν υπάρχουν και χειροτερες χώρες απο την δική μας....προς θεού λέμε τώρα!"ΑΝΘΡΩΠΟΙ !ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"που έλεγε καιο αημνηστος ΤΣΑΓΑΝΕΑΣστην ταινια η "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΕ"με τον άλλο υπεροχο ηθοποιό τον αήμνηστο ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ θα την θυμασθε ελπιζω κάποιοι απο εμας,νομίζω οτι αυτή η ταινία ειναι διαχρονική και ταιριάζει,γάντι στην εποχή μας!συμφωνείτε;πολλά φιλάκια σε όλους!θα χαρω να τα ξαναπούμε!

    ReplyDelete
  6. ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!πριν απο λιγες ωρες ειχα αναρτησει εδω ακριβως τα σχολια μου!αλλα δεν τα βλεπω αναρτημενα!γιατι;αν τα διαβασε καποιος απο τους παραβρισκομενους ας μου απαντησει!εκανα κατι λαθος;το δημοσιευσα δεν ξερω τι συμβαινει!ευχαριστω για την κατανοηση σας!

    ReplyDelete
  7. Σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε όπως αυτοί θέλουν.Χρειάζεται να κράταμε την καρδιά μας καθαρή και απροσβλητη από έξω ,ωστε να έχουμε τη ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις και τα γεγονότα.Χρειάζεται και λίγος χρόνο για ατομική περισσυλογή!

    ReplyDelete
  8. ΟΚ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΙΔΑ !ΚΑΙΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΑΜΑΘΗΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ!

    ReplyDelete
  9. Πραγματικά έξοχο το άρθρο σας και συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεκτούς φίλους και φίλες για τα σχόλιά τους.
    Συγχαρητήρια επίσης και στο χαμομηλάκι μας, αποτελεί μια από τις πιό αξιοπρεπείς και χρήσιμες ιστοσελίδες.

    ReplyDelete
  10. Προσπαθούμε να τα εχουμε ανοιχτα ματια και αυτια οσο ειναι δυνατο και κυριως να τα ανοιγουμε στα παιδια μας

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki