Saturday 6 June 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρού του ΙΚΑ στην Κατερίνη. Πήγε η ασθενής να εξεταστεί και ο γιατρός πριν κάνει το καθήκον του θεώρησε καλό να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.
Μάλιστα ήταν τόσο πιεστικός που η κοπέλα όταν είδε ότι εκτός από λόγια περνά και σε έργα και αφού άρχισε να "απλώνει χέρια" για ασελγείς πράξεις, σοκαρισμένη βγήκε έξω και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.
Ήρθε  περιπολικό μετά από λίγο, ο γιατρός συνελήφθη επ'  αυτοφώρω, οδηγήθηκε αμέσως (σήμερα το πρωί Παρασκευή) στον εισαγγελέα Κατερίνης και απαγγέλθηκε κατηγορία και ο γιατρός ετοίμαζε την απολογία του.  
 
Το νέο δεν κυκλοφόρησε αμέσως στην μικρή κοινωνία της Κατερίνης. Έγινε  γνωστό το απόγευμα, παρά του ότι τον συγκεκριμένο γιατρό ο συντάκτης του άρθρου τούτου τον είδα το πρωί έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, αλλά δεν καταλάβαμε γιατί ήταν εκεί.
Περιττό να πούμε ότι είναι πολύ γνωστός γιατρός στην κοινωνία της Κατερίνης, που σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, αν και κάποιες φήμες έφεραν τον γιατρό αυτό να έχει κάνει ξανά απόπειρα με άλλη κοπέλα. Το λόγια πια έχει η δικαιοσύνη για να αποδώσει όσα αξίζουν σε ένα σάτυρο γιατρό που αντί να γιατρέψει μια σωματικώς παθούσα κοπέλα, της δημιούργησε ψυχολογικά τραύματα από την πράξη του και την επιμονή του.
 
Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki