Thursday 10 May 2007

Τρύπες στα ρούχα των παιδιών; No problem!

Το πρόβλημα:
Τρύπες ή σκισίματα στα ρούχα των παιδιών. Συνήθως στα γόνατα της φόρμας… Γιατί τα δέντρα είναι για να τα σκαρφαλώνουμε. Και μας αρέσει και να πέφτουμε. Και να γονατίζουμε στο χώμα εξερευνώντας τους θησαυρούς της φύσης.

Η λύση:


Υφασμάτινα σιδερότυπα! Τα αγοράζουμε από καταστήματα ειδών ραπτικής (π.χ. Καλυβιώτης). Τα συγκεκριμένα όμως σιδερότυπα της φωτογραφίας, τα έχω αγοράσει από τα καταστήματα ρούχων H&M που έχουν πάντα καταπληκτικά παιδικά αξεσουάρ. Έχουν πολύ όμορφα σιδερότυπα και για αγόρια (Superman, Spiderman, Cars κλπ). Το σετ των τριών κοστίζει κάτι λιγότερο από τρία ευρώ. Και από ό,τι βλέπετε είμαι καλά προετοιμασμένη για πολλές τρύπες. Φέρτε μου τρύπες, no problem!

Η διαδικασία:


Απλά σιδερώνουμε το σιδερότυπο πάνω στο ρούχο, καλύπτοντας την τρύπα. Αν θέλουμε το στερεώνουμε και με κλωστή γύρω-γύρω, για να είμαστε 100% σίγουροι ότι δε θα ξεκολλήσει στο επόμενο σκαρφάλωμα δέντρου…

Το αποτέλεσμα:
Αναβαθμισμένη φόρμα που τώρα αρέσει στα παιδιά περισσότερο από ό,τι πριν!
Εννοείται φυσικά ότι μπορούμε να ομορφύνουμε τα ρούχα με τα σιδερότυπα έτσι κι αλλιώς. Δε χρειάζεται να περιμένουμε να τρυπήσουν πρώτα!

Έχετε άλλα παρόμοια μικρά μυστικά να μοιραστείτε;
Καλή σας επιτυχία!
 

aspaonline. 

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki