Saturday 5 March 2011

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά

Μπορώ κι εγώ να αγκαλιάσω ένα παιδί!
με αγάπη και σεβασμό συμπαραστέκεται στις γυναίκες εκείνες, έγγαμες ή άγαμες, κακοποιημένες ή μη, που διάφοροι λόγοι, κυρίως κοινωνικοοικονομικοί, τις πιέζουν να οδηγηθούν στην βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους.

Προσφέρει προστασία στο παιδί από την κύησή του και μετά τον τοκετό. Στη μητέρα του προσφέρει την ηθική και υλική στήριξή του. Γενικώς στηρίζει το θεσμό του γάμου και ενθαρρύνει την τεκνογονία.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας & Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του μέσα σε υγιές και φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαιτέρως με τη ζεστασιά της παρουσίας της μητέρας του. 
Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του.
Αγκαλιάζοντας το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας & Παιδιού
αγκαλιάζεις το παιδί από την πρώτη στιγμή!
 «Η Αγκαλιά» θα πραγματοποιήσει Πασχαλινή Αγορά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο σταθμό Σύνταγμα, το τριήμερο 4 , 5 και 6 Απριλίου 2011, τα έσοδα του οποίου διατίθενται στο Κέντρο Φροντίδας Μητέρας & Παιδιού, για την υποστήριξη των προστατευομένων οικογενειών της «Αγκαλιάς».
Με χαρά περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας, να σας ξεναγήσουμε στο γεμάτο από αγάπη και καλούδια παζάρι μας, για να δοκιμάσετε και να αγοράσετε βιολογικά προϊόντα, τοπικά προϊόντα, χειροτεχνίες, λαμπάδες, κουλούρια και τσουρέκια, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού και υαλικά, καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων, σε τιμές προσιτές για όλους. Θα βρείτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, αλλά και πράγματα για εσάς και το σπίτι σας.
Με περισσή χαρά θα δεχθούμε την προσφορά φίλων μας σε είδη που μπορούν να ενισχύσουν την αγορά μας εξυπηρετώντας το σκοπό της Αγκαλιάς.
Αλλά και η παρουσία σας στο Παζάρι μας θα μας προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
 
Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου ΠαιδιούΗ Αγκαλιά  
Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα
Τηλ. 210 8828788, Φαξ 210 8235121
Email: info@agalia.org.gr, www.agalia.org.gr
πηγή

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki