Sunday 10 April 2011

Μμμμμμμ... η μανούλα έφτιαξε σπιτικά πατατάκια τσιπς!!
Crispy Chips

Κόψτε δύο μεγάλες πατάτες, αρχικά στη μέση 
και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές ροδέλες. 
.

Crispy Chips

Ραντίστε τις με ελαιόλαδο και ελάχιστο αλάτι. 

Στρώστε σε ένα ταψί ένα λαδόχαρτο και βάλτε εκεί τα πατατάκια.

Ψήστε τα για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 230° C. 

Κατόπιν, γυρίστε τα και ψήστε τα και από την άλλη πλευρά για άλλα 10 λεπτά.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki