ΥΛΙΚΑ
* 1/2 φλυτζ. τσαγιού φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
* 1 φλυτζ.τσαγιού ζάχαρη
* 3/4 φλυζ. του καφέ πορτοκαλόζουμο
* 4 1/2 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
* 1 κιλό μαρμελάδα
* 1 φλυτζ.τσαγιού ζάχαρη
* 3/4 φλυζ. του καφέ πορτοκαλόζουμο
* 4 1/2 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
* 1 κιλό μαρμελάδα
Pasta flora recipe is a fantastic and easy to cook dessert for all
.
Νηστίσιμη πασταφλόρα |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
* Χτυπάμε το φυτικό βούτυρο με τη ζάχαρη
* Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και ύστερα το αλεύρι.
* Στρώνουμε τη μισή ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψάκι Νο 34 και στρώνουμε απο επάνω την μαρμελάδα (αφού πρώτα την έχουμε χτυπήσει με ένα πηρούνι να αφρατέψει).
* Πλάθουμε την υπόλοιπη ζύμη σε μπαστούνια και τα τοποθετούμε πάνω απο την μαρμελάδα σε σχήμα καφασωτό ( # ).
* Ψήνουμε το γλυκό σε μέτριο φούρνο.
.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
No comments:
Post a Comment