Friday 1 July 2011

ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή στις μανάδες και τους πατεράδες….

Με αγάπη για όλα τα Χαμομηλάκια ο Κλεισθένης από την «Ιδεοπηγή» μας έστειλε το παρακάτω email:

«Αγαπημένο μου Χαμομηλάκι γεια σου,
σκέφτηκα πολύ πριν σου στείλω το κείμενο, είναι όντως σκληρό και πιθανό να μην μπορείς να το αναρτήσεις, μόνο που θα το διαβάσεις είναι αρκετό. Το κείμενο μπορεί να φαίνεται πολιτικό αλλά πίστεψέ με είναι βαθειά κοινωνικό. Αποτελεί αντίδραση μου στα όσα λυπηρά συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Μου είναι αδιανόητο κάποιοι ανεγκέφαλοι να σακατεύουν τα παιδιά μας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε, είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό».

Για να μη φτάσουμε και σ' αυτό...
Ακολουθεί απόσπασμα του κειμένου:

Ο πικραμένος Αιτωλός γράφει...

...

ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή μας όταν λέμε «ποιος του είπε να πάει εκεί»; «Τα ‘θελε και τα ‘παθε».
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή  μας γιατί το κακό συμβαίνει, αν από τύχη δεν χτυπήθηκε το δικό μας το παιδί χτυπήθηκε κάποιο άλλο, κάποιας άλλης μάνας.
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή στη μάνα του αληταρά ΜΑΤατζή που θα τον υποδεχτεί μετά το κατόρθωμά του να σακατέψει κάποιο παιδί μιας άλλης μάνας που καλωσορίζοντάς τον θα του βάλει να φάει, θα του δώσει καθαρή πετσέτα για να ξεπλυθεί απ’ το αίμα που άδικα έχυσε κάποιο παιδί άλλης μάνας.
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή στη μάνα και τον πατέρα που το παιδί τους ροπαλοφόρος-κουκουλοφόρος-παρακρατικός-ασφαλίτης συνεργάζεται με το καθεστώς ξεκινώντας πράξεις βίας κατά Ελλήνων πολιτών δίνοντας την ευκαιρία και το άλλοθι στα αληταριά των ΜΑΤ να σακατεύουν ειρηνικούς διαδηλωτές.
...
Αν ζούσαν ο στρατηγός Μακρυγιάννης και ο στρατηγός Κολοκοτρώνης θα μας έφτυναν κατάμουτρα.
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.


Διαβάστε περισσότερα στην Ιδεοπηγή

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki