Thursday 21 June 2012

Παγωτό με γιαούρτι, Ροδάκινο και Μέλι!! Μμμμ... η μανούλα έφτιαξε

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 340 γραμμάρια κατεψυγμένα, κομμένα σε φέτες ροδάκινα
  • 3 κουταλιές ζεστό μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • μια πρέζα αλάτι

Peach Ice Cream

Εκτέλεση

Τοποθετήστε τα ροδάκινα  στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει αλοιφή.
Προσθέστε το γιαούρτι, τη βανίλια και μια πρέζα αλάτι και τα ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα για περίπου 1 λεπτό.
Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα δοχείο με καπάκι και το παγώνετε για 5 -6 ώρες στην κατάψυξη.
Διαφορετικά ρίχνετε το μείγμα στη παγωτομηχανή και ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή, παγώνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτάαπό sidagi

1 comment:

  1. Πολυ δροσερη ιδεα και ιδανικος τροπος για να παρουν τα παιδια αρκετα θρεπτικα συστατικα.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki