Monday, 23 December 2013

Μμμμ... η μανούλα θα φτιάξει για τα Χριστούγεννα
το τέλειο Γαλακτομπούρεκο!!

Το καλό και μπόλικο βούτυρο αγελάδος μόνο, το αρκετό βούτυρο στα φύλλα μας, το σιρόπι να είναι κρύο και το γλυκό καυτό, δεν το σκεπάζουμε, δεν το κόβουμε εάν δεν κρυώσει τελείως, το καλό ψήσιμο (να ροδοκοκινίσει καλά).

Creamy Custard Pie (Galaktompoureko)
αν θέλετε να δείτε τη συνταγή επισκεφθείτε τη μητερούλα

2 comments:

  1. αγαπω γαλακτομπούρεκο!!

    ReplyDelete
  2. Καλά Χριστούγεννα, καλή μας φίλη
    και πάντα γλυκαμένη :)

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki