Monday 16 June 2014

Έδιωξαν την 3χρονη Victoria Wilcher από εστιατόριο
γιατί τα τραύματά της... «τρόμαζαν» τους πελάτες!

Το κοριτσάκι έχει τραύματα από την επίθεση τριών σκύλων ράτσας πιτ μπουλ!
Κάποιος ανεγκέφαλος υπάλληλος, ζήτησε από την οικογένεια να φύγει από το μαγαζί γιατί η μικρή «τρόμαζε» τους πελάτες με τα τραύματα της.

«Σας φαίνεται τρομακτικό αυτό το πρόσωπο;»

Family's outrage as 3-year old with facial injuries after being mauled by a pit bull is THROWN OUT of a KFC by employee who said she was 'scaring the other diners'

Αυτή την ερώτηση έκαναν μέσω facebook οι γονείς της τρίχρονης Βικτόρια από το Μισισιπή της Αμερικής.
Το μικρό κοριτσάκι, έχει χάσει το μάτι της, έχει σπάσει το σαγόνι και τη μύτη της και έχει ουλές μετά την επίθεση που δέχτηκε από τα τρία σκυλιά του παππού της.
Το παιδί και η οικογένεια του είχαν πάει σε εστιατόριο διάσημης αλυσίδας ταχυφαγείων, προκειμένου να απολαύσουν το μπέργκερ τους και να κάνουν τη μικρή να διασκεδάσει λίγο μετά το σοβαρό τραυματισμό της.
Κάποιος ανεγκέφαλος υπάλληλος, ζήτησε από την οικογένεια να φύγει από το μαγαζί γιατί η μικρή «τρόμαζε» τους πελάτες με τα τραύματα της.
Ο διευθύνων σύμβουλος του εστιατορίου ενημερώθηκε για το περιστατικό το οποίο κατέκρινε ενώ ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του υπαλλήλου. Τόνισε ακόμα ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki