Wednesday 11 March 2015

Γονείς ευχαριστούν το προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων
του ΠΓΝ Πατρών που έσωσε το αγγελούδι τους

Είμαστε κι εμείς γονείς ενός παιδιού που βρέθηκε στα χέρια των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.
Και μόνο όσοι έχουν βρεθεί στη δική μας θέση γνωρίζουν ότι οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί κάθε φορά και σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά υπερβάλλουν εαυτούς, κάνουν τα ανθρωπίνως δυνατά και δίνουν ψυχή και σώμα για να σωθεί κάθε παιδί σαν να είναι το δικό τους.
Το Μάρτιο του 2014 το 4,5 χρονών μωρό μας, ύστερα από λάθος αξιολόγηση συμπτωμάτων, έλλειψη συνδυαστικής σκέψης, επιπολαιότητας και χρονοτριβής παιδιάτρων (ιδιώτη και μη), έφτασε - ευτυχώς - στα έμπειρα χέρια των ειδικών - επιστημόνων - ιατρών - ανθρώπων, κ. Ανδρέα Ηλιάδη και κ. Νικήτα Χατζηγιάννη και όλης της ομάδας της ΜΕΘ Παίδων που λειτουργεί με τις καλύτερες προδιαγραφές και άριστο ιατρικό και φαρμακευτικό εξοπλισμό.
Και στη δική μας περίπτωση ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, κ. Ανδρέας Ηλιάδης και ο επιμελητής ιατρός της Μονάδας, κ. Νικήτας Χατζηγιάννης, έμειναν πάνω από το προσκέφαλο του παιδιού μας συνεχόμενα εικοσιτετράωρα και δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή του όσο και για τα επόμενα βήματα τους. Μας καθοδήγησαν και μας βοήθησαν ανιδιοτελώς, με χαμόγελο και καλοσύνη. Ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά, το ενδιαφέρον τους για την υγεία του παιδιού μας παραμένει αμείωτο.
.........................
Για εμάς το θαύμα έγινε! Και τώρα είμαστε στο σπίτι μας και με τα δυο μας αγγελούδια. Και γελάμε και παίζουμε και χορεύουμε και κοιμόμαστε αγκαλιά και ανασαίνουμε την ανάσα τους! Και ζούμε ξανά!!
Αυτό το οφείλουμε σε εσάς!
Ανδρέα, Νικήτα, Γιώργο, Χάρη, Γεωργία, Μανώλη, Ιωάννα, Ντίνα, Πηνελόπη, Βάσω, Σπύρο, Βάσω, Ιφιγένεια, Γρηγόρη, Βάσω, Μαρία ένα ευχαριστώ δεν φτάνει! Να ξέρετε όμως ότι το ευχαριστώ αυτό είναι από την ψυχή μας. Κάθε μέρα στο σπίτι μας μιλάμε για εσάς και σας σκεφτόμαστε. Κάποιες νύχτες σας βλέπουμε στα όμορφα πια όνειρά μας. Είστε πλέον μέλη και της δικής μας οικογένειας.
...............................
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη σημαντική συμβολή τους στην ανάρρωση του παιδιού μας, τους ιατρούς του ΠΓΝΠ, κ. Μάρκο Μαραγκό, κ Στυλιανό Ασημακόπουλο, κα Αικατερίνη Σολωμού και κα Άρτεμις Εξάρχου, καθώς και τους ιατρούς του Νοσ. Παίδων Αγία Σοφία, κα  Ελένη Περγάντου και κ. Ιωάννη Αθανασόπουλο. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μπαμπά Πέτρο, που μας έδωσε κουράγιο εκείνες τις πρώτες κρίσιμες ώρες καθώς και τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους συγγενείς, τους γνωστούς και τους αγνώστους που προσευχήθηκαν για το παιδί μας και ένωσαν τη σκέψη τους με τη δική μας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια της ΜΕΘ Παίδων.
Οι γονείς της Όλγας,
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου
 
ολόκληρη η επιστολή των γονιών εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki