Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Αντώνης Ντεληγιώργης: Διέσωσε μόνος του είκοσι παιδιά,
εγκύους γυναίκες και άνδρες

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τίμησε με το βραβείο τον ΕΠΟΠ λοχία Αντώνη Ντεληγιώργη, για το θάρρος που επέδειξε, όταν σημειώθηκε το ναυάγιο στη Ρόδο
      
Το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απένειμε στον ΕΠΟΠ Λοχία Αντώνιο Ντεληγιώργη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για το εξαίρετο ήθος που επέδειξε στη διάσωση μεταναστών, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου, στο ναυάγιο σκάφους την περασμένη Δευτέρα, ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος της Ρόδου.

"Διέσωσε μόνος του είκοσι παιδιά, εγκύους γυναίκες και πολίτες, μαζί με πολίτες της Ρόδου οι οποίοι πήραν μέρος στη διάσωση, αψηφώντας ακόμα και πρόβλημα υγείας το οποίο έχει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος
"Η έξοχη πράξη του αυτή, όπως και πολλών άλλων υπαξιωματικών, αξιωματικών, ανθυπασπιστών, εθνοφυλάκων και στρατιωτών, δείχνει το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων", κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η έγκυος μετανάστρια από την Ερυθραία που διέσωσε ο Αντώνης Ντεληγιώργης, και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο νοσοκομείο του νησιού, θα δώσει το όνομα του στο παιδί της ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον άνθρωπο που τους χάρισε τη ζωή.
news247